Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
7 992 000 Kč (7 976 Kč/m²)
Změněno: 21.04.2024 v 22:14 ID: 18978732
Kód zakázky: , Hledáte velký stavební pozemek v dosahu Prahy, ale mimo satelity? Chcete bydlet v klidu a soukromí a chcete co nejdříve stavět? Tak to pro Vás máme krásnou nabídku.
V zastoupení majitelů nabízíme k prodeji velký stavební pozemek 1002m2 v obci Záryby-Martinov. Ulice, kde se pozemek nachází je zároveň hranicí zastavitelného území obce. Západní strana ulice, kde se nachází i nabízený pozemek, je v zastavitelném území a východní stranu ulice již tvoří zemědělská půda. To znamená, že ulice je velmi klidná, s výhledem do polí. Podle územního plánu se pozemek nachází v území BV - bydlení v rodinných domech venkovské, s možností zastavěné plochy až 30% rozlohy pozemku (300m2), s povolením stavby o jednom podlaží + funkční podkroví, sedlová střecha. Majitelé mají platné stavební povolení na výstavbu přízemního bungalovu o zastavěné ploše 280 m2, které jsou ochotni přenechat novému majiteli. Je tedy možné okamžitě začít stavět.
Pozemek je oplocený s novými elektrickými posuvnými vraty z ulice. Na pozemku se v současnosti nacházejí dva mobilheimy a montovaná skladová hala. Vše může být velmi rychle odstraněno, případně je možné jednat o odkoupení jednoho mobilheimu a montované haly.
Na pozemku je aktivní přípojka elektřiny a kanalizace. Vodu majitelé odebírají z vlastního, 30m hlubokého vrtu, ale je již vydané stavební povolení na přípojku obecního vodovodu. Plynová přípojka je v dosahu pozemku.
Záryby jsou obec, která nabízí základní služby potřebné pro pohodlné bydlení mateřská školka, základní škola, obchod, restaurace. Všechny služby nabízí 4 km vzdálená města Brandýs nad Labem a Kostelec nad Labem. Výborné spojení zajišťují pravidelné autobusové spoje. Z Brandýsa nad Labem je výborné autobusové spojení do 14 km vzdálené stanice metra Praha-Černý most.
A krásná příroda v okolí řeky Labe Vás bude každý den lákat na procházky, koupání, cyklistické výlety, ale v okolí najdete mnoho příležitostí snad ke všem sportům které Vás napadnou.

Kontakt

Jiří Brůža

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: