Inzerce rodinných domů
Změněno: 30.04.2024 v 00:46 ID: 19000884
Kód zakázky: , Hledáte bydlení a chcete něco jedinečného, kde se budete cítit opravdu výjimečně? Máme pro Vás skvělou příležitost.

Jedná se o samostatně stojící luxusní vilu, která s moderní architekturou a precizním provedením splňuje nejvyšší standardy.

Nachází se v okrajové části nové zástavby, v prostředí ideálním pro pohodlné a moderní bydlení.

Vila má dispozici 5+kk a je nejen krásná a kvalitně navržená, ale také nabízí luxusní vybavení a prostorné interiéry, které jsou navrženy s důrazem na eleganci a moderní design.

V přízemí se nachází prostorná garáž se dvěmi samostatnýni vraty, technická místnost, vstupní prostor, šatna, WC (toaleta), sklad, obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasa.

V patře se nachází tři pokoje, ložnice, dvě koupelny a balkon.

Z velkých oken se otevírají impozantní výhledy na krásnou krajinu a zahrady.

Vila spojuje dokonalý komfort s moderní technologií. Využívá systém Loxone, který ovládá veškeré prvky vily a poskytuje jedinečný zážitek, maximální pohodlí a bezpečnost.

Tato vila je synonymem dokonalého bydlení pro ty, kteří oceňují luxus, kvalitu a klidné prostředí.

Želešice jsou obec ležící v samotném srdci krásného a především klidného údolí Bobravy, v kraji vína, historie, sportovního i kulturního vyžití. Leží 7 kilometrů jihovýchodně od města Brna. Přímo do centra Brna dojedete za 15 minut, do nákupního centra Olympia 8 min a 7 km to máte na dálnici D1. V obci je veškerá občanská vybavenost. V okolí obce se nachází mnoho cyklostezek a turistických tras, které nabízejí možnost poznat krásy jižní Moravy.

V současnosti je vila v této fázi výstavby - dokončené stavební práce mimo podlahy, stropů a topení, chytrá elektroinstalace LOXONE, rozvody vody, vchodové dveře a vrata, příprava na venkovní žaluzie.

Za příplatek je možné ji dokončit dle Vašeho přání.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajistíme pomoc s financováním koupě nemovitosti.

V případě zájmu o prohlídku a nebo získání dalších informací jsem Vám plně k dispozici.

Kontakt

Jiří Mach

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: