Cena: cena je včetně provize RK
Změněno: 18.03.2024 v 10:55 ID: 18609888
Kód zakázky: 218347, Hledáte prostorný rodinný dům pro klidné bydlení v těsné blízkosti Brna? Dům, který je obklopen úžasnou zahradou, klidem? Dům, který nepotřebuje žádné nutné investice? Pak je tento dům určen právě vám.
Nabízím samostatně stojící RD 5+kk s garáží a terasou. Užitná plocha je 215m2, na pozemku o výměře 1701m2 v Želešicích u Brna. Dominantou přízemí je otevřený obývací prostor s kuchyní a vstupem na terasu do zahrady. V přízemí je dále vstupní hala, technická místnost se samostatným WC a sprchovým koutem, komora a vstup do garáže. Po dřevěném schodišti vystoupáte do 1. patra, kde jsou čtyři pokoje, hala, prostorná koupelna, samostatná toaleta, šatna a vstup do půdního prostoru. Dům je zabezpečen alarmem Jablotron a je napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, zemní plyn, obecní voda, kanalizace). Vytápění objektu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel se zásobníkem, v přízemí je podlahové vytápění, v prvním patře pak radiátory a klimatizace. Příslušenství nemovitosti tvoří přístavek, pergola s venkovním posezením, vnitřní i venkovní krb, zahradní domek a sklad. Nemovitost má překrásnou zahradu se vzrostlými stromy a keři, v rámci které máte naprosté soukromí. Parkování je řešeno v garáži (23 m2) a před domem jsou další parkovací stání pro dva automobily.
Ulice, kde se dům nachází je velice klidná a výhodou je, že zde nebude probíhat další výstavba domů a zůstane zachovaný klidný styl bydlení s úžasnými pohledy do zahrad i okolních domů.

Nemovitosti je z roku 2003 a je ve velmi dobrém technickém stavu bez nutnosti oprav. Majitelé dům pečlivě udržovali, což je velice znát na jeho technickém stavu.

Obec Želešice je v blízkosti Brna s dojezdovou vzdáleností autem15 min nebo autobusem IDOS. V obci naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost a sportovní vyžití.
Pro více detailů a informací ohledně technických parametrů domu mě neváhejte kontaktovat, případně se budu těšit na prohlídce domu.

Kontakt

Radka Stoklásková

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: