Inzerce bytů
Změněno: 24.04.2024 v 10:13 ID: 18951830
Kód zakázky: 306-NP83066, Exkluzivně Vám nabízím ke koupi hezký byt 1+kk po rekonstrukci v osobním vlastnictví, na ulici Alžírská v Ostravě Porubě. Možnost převzít hypotéční úvěr na cca 1 mil. Kč s úrokovou sazbou 3,99%!

Exkluzivně Vám nabízím byt 1+kk. Byt se nachází v revitalizovaném domě s výtahy kousek od zastávky MHD a v okolí je kompletní občanská vybavenost v dosahu pěší chůze. Byt má velmi chytrou a tím i maximálně využitou dispozici. Prošel rekonstrukcí, a je v krásném stavu.

Velký pokoj s kuchyňkou je hlavní denní místností. Velmi hezká kuchyňská linka na míru se nabízí včetně spotřebičů. Součástí kuchyně je zabudovaná lednice a pračka. Koupelna má sprchovací kout a závěsnou toaletu. Kočárkárna i sklep je k dispozici. Přípojka k internetu a TV je připravena.

Byt je určitě vhodný jako startovací. Případně Vám může sloužit jako investiční s ročním výnosem. V bytě je aktuálně nájemník tzn. můžete ihned zhodnocovat Vaší investici.

Byt se nachází v dobré dostupnosti MHD, obchodů, služeb a restaurací. Zastávka MHD v těsné blízkosti. Parkování je možné v okolí domu.

Možnost převzít hypotéční úvěr na cca 1 mil. Kč s úrokovou sazbou 3,99%!

Financování je možné s úrokovou sazbou od 4,89 % při využití našeho akčního financování. Podrobnosti k financování a bytu Vám rád sdělím na prohlídce.

Kontakt

Ing. Václav Adamčík

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: