Inzerce bytů
Cena: Rezervováno
Změněno: 23.04.2024 v 10:13 ID: 18964116
Kód zakázky: 306-NP83071, Hledáte byt s nádherným výhledem v Havířově na Šumbarku? Mám pro vás jeden takový, do kterého se stačí pouze nastěhovat. Byt se nachází v centru dění kousek od obchodů, škol, MHD a zdravotnických zařízení. Jedná se o byt v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 66 m2, který se nachází v revitalizovaném bytovém domě s výtahem na ulici Lidická v Havířově.

Popis bytu:
Byt 3+1 má velmi dobrou funkční dispozici. Je v pěkném, udržovaném stavu a je vymalován. Dispozice bytu je příkladná a zohledňuje denní část bytu v kombinaci se samostatnými neprůchozími ložnicemi. Chodba je velmi prostorná. Kuchyň je včetně kuchyňské linky. Sporák poté nutno dokoupit.

Byt má dále 3 samostatné neprůchozí pokoje, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj a obývací pokoj. Výhled z nynější ložnice a obývacího pokoje je překrásný.
Jádro bytu je zděné. Praktická prostorná koupelna má rohovou vanu a za zídkou je toaleta. Jako celek je velmi vkusná a maximálně funkční.
Měsíční náklady jsou velmi příznivé a to ve výši 3 930,- Kč bez energií.

Byt působí velmi vzdušným, světlým a příjemným dojmem. Do bytu můžete přijít a bydlet. K bytu je sklepní kóje a také na chodbě uzamykatelná komora. Parkování je možné přímo u domu a vždy najdete volné parkovací místo.

Proč právě tento byt?
1) Možnost ihned bydlet.
2) Krásný byt ve velmi dobrém stavu.
3) Dobrá lokalita s občanskou vybaveností.
4) Kuchyň včetně kuchyňské linky.
5) Můžete pohledně financovat úvěrem na bydlení za podmínek hypotéky!

Okolí nemovitosti:
V okolí bytu je kompletní a veškerá občanská vybavenost, školy, školky, doktoři, hřiště, sportoviště, obchody, restaurace, kavárny, vše s dostupnou MHD. V blízké docházkové vzdálenosti se nachází zastávka HMD.

Financování a další informace:
Byt lze financovat úvěrem na bydlení s naším hypotéčním poradcem. Ráda Vám se vším potřebným pomůžu, a to přímo ve Vaší bance tzn. od nabídky, odhadu, právní stránky včetně úschovy až po čerpání úvěru a předání bytu. Na další případné dotazy se budu těšit na prohlídce.

Kontakt

Denisa Myslivcová

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: