Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 05.03.2024 v 01:01 ID: 18848554
Kód zakázky: 220340, Hledáte nové bydlení a potřebujete, aby celý proces proběhl co nejrychleji? Dovolte mi nabídnout vám ke koupi prostorný družstevní byt o dispozici 3+1, celkové rozloze 76 m2, situovaný v 8. patře panelového domu, s balkonem, dvěma sklepy a novým výtahem. Tento moderně zrekonstruovaný byt je ideální kombinací klidného bydlení a výhod městského života.

Byt prošel rekonstrukcí, během které bylo modernizováno veškeré vybavení. Důraz byl kladen na kvalitu provedení a praktické uspořádání prostoru. Zděné jádro představuje další benefit.

Dispozice bytu zahrnuje tři nezávislé pokoje a plně vybavenou kuchyň. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nabízí pohled na okolní krajinu.

Lokalita bytu poskytuje vynikající dostupnost do centra města, ať už díky městské dopravě, případně krásnou procházkou podél řeky Vltavy. V blízkosti se nachází základní a mateřská škola, obchody, restaurace, fitness centrum a nově vybudované relaxační centrum ČEZ Areál Vltava, ideální pro aktivní odpočinek.

Nepropásněte tuto jedinečnou nabídku k získání komfortního bydlení s veškerou občanskou vybaveností a výhodnou lokalitou. Ihned k nastěhování. Věřím, že tento byt splní vaše očekávání.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, velice ráda vás bytem provedu.

Kontakt

Markéta Vejdovcová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: