Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 22.04.2024 v 10:50 ID: 18960438
Kód zakázky: , Dovolujeme si Vás seznámit s prodejem bytu s balkonem o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví o výměře podlahové plochy 63 m2 v Lipenské ulici v Českých Budějovicích.
Byt je orientovaný na východ a na západ a je umístěn ve 4. patře panelového domu. K bytu náleží slunný prostorný balkon a sklepní kóje. Svou velikostí je byt ideální pro rodinu nebo pro investici.
Byt zaujme především chytře rozvrženou dispozicí, která dělá byt větší. Vstupní chodba propojuje všechny místnosti - prostorný obývací pokoj, ložnici s přístupem na balkon, kuchyňský kout a dětský pokoj. Z chodby se dostaneme dále do koupelny. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, zařízen moderním kuchyňským vybavením. V současnosti je v koupelně umístěna vana se zástěnou a sprchou, umývadlo a přípojka na pračku a sušičku.
K dispozici je také společná kočárkárna a kolárna. S bytem se prodává také podíl na pozemku u domu. Na tomto vyhrazeném místě je soukromé parkoviště.
Byt se nachází v panelovém domě nedaleko centra města. Autobusová zastávka nedaleko. Obchody a služby v místě. Výjimečné místo ukryté ve vnitrobloku.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Oldřich Konfršt

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: