Inzerce bytů
Změněno: 21.04.2024 v 10:13 ID: 18869337
Kód zakázky: 306-NP83035, Exkluzivně Vám nabízím krásný jedinečný a stylový byt 2+kk o celkové výměře 36 m2 na ulici Bohumínská, v části Slezská Ostrava. Jedná se o velmi žádanou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností, která se nachází v centru města hned u Komenského sadů a řeky Ostravice. Pokud hledáte byt, který nemá nikdo a máte rádi originální a stylová řešení mám něco právě pro Vás. Byt má uživatelsky velmi příjemnou dispozici.

Základem denní části je kuchyň včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči (el. deska, el. trouba a myčka nádobí) s prostorem pro jídelnu a obývací denní částí. Příjemný pocit a dostatek světla zajišťují velká okna. Vše je navrženo tak ať je maximálně využita podlahová plocha bytu. Dalším pokojem je samostatná a neprůchozí ložnice. V ložnici se nachází velká okna, praktické vestavné skříně na míru a walk-in sprchový kout s umyvadlem a zrcadlem. V celém pokoji máte maximální soukromí a to díky závěsům, který odstíní okna i sprchový kout. Všude jsou položeny kvalitní krytiny včetně jedinečné a stylové dlažby RAKO.

Absolutně cool působí koupelna s velkým sprchovým koutem, která plynule přechází do ložnice. Originálním prvkem je pohledový panel , který je ve všech místnostech včetně toalety. Stylová toaleta s umyvadlem a závěsným wc je samostatná.

Zcela ojedinělé je řešení přechodů podlaha, zeď a strop. Kdy vždy dominuje barva... struktura... nebo originální řešení osvětlení společně s přiznanými rozvody elektřiny.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí včetně rozvodů elektřiny, vody a odpadů. Velmi zajímavým prvkem jsou pohledové a stylové rozvody elektřiny včetně zásuvek a vypínačů.

V domě je ústřední dálkové topení, ohřev vody řeší bojler. V domě jsou 2 výtahy. Parkování je možné v okolí nemovitosti. V domě je kamerový systém. Byt se nachází ve skvělé lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v dosahu pěší chůze hned u Komenského sadů.

Na nemovitosti Vám připravíme nejvýhodnější nabídku financování. Pro bližší informace, a prohlídku mne prosím kontaktujte.

Kontakt

Ing. Václav Adamčík

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: