Inzerce bytů
Cena: Cena je uvedena bez DPH vč. odměny zprostředkovatele, právního servisu, úschovy kupní ceny u advokáta.
Změněno: 04.04.2024 v 14:20 ID: 18948148
Kód zakázky: 222054, Jste příznivcem sportovních aktivit na horách nebo se jen rádi procházíte přírodou na čerstvém vzduchu? Případně zvažujete kam investovat s možností generování pasívního příjmu?
Horský apartmán v srdci Jeseníků může být vhodnou základnou pro tyto aktivity a záměr.
Je situován do apartmánového domu se 4 jednotkami v Horním Václavově, nachází se v prvním podlaží.
Apartmán sestává ze: zádveří 6,40 m2, pokoj+kk 19,70 m2, koupelna+WC 5,30 m2, pokoj 15,80 m2, terasa 16,8 m2, venkovní kóje na lyže a kola.
Pokoj s kk má rozkládací sedací soupravu, kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (lednice, trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř), ložnice s manželskou a dvě samostatné postele, v zádveří skříň a odkládací plochy.
Koupelna s rohovou vanou a otopným žebříkem. Výstup z pokoje na prostornou terasu s nádherným výhledem do údolí a na hřebeny Jeseníků.
K dispozici prostorná uzamykatelná kóje na kola a lyže. Rovněž přírodní ohniště, gril a dětské hřiště s pískem, domkem, trampolínou, houpačkami, ruskými kuželkami aj.
K apartmánu náleží jedno parkovací místo.
V případě investičního nákupu poskytuje prodávající zázemí v podobě vytěžování nemovitosti hosty přijíždějícími na krátkodobé pronájmy vč. úklidové a servisní služby.
Atraktivní lokalita Jesenických hor nabízí nepřeberné množství cyklo a turistických tras, za návštěvu stojí Naučná stezka Bílá Opava, vrchol Praděd, Karlova Studánka, Slezská Harta, lyžování: skiaréna Karlov, Čerťák, Kopřivná.
O stavu nemovitosti se ujistíte osobní prohlídkou, na kterou Vás zvou průvodci nemovitostmi Linda Lysická a Roman Hulva.
Cestu k financování najdeme společně se specialisty Hypocentra.

Kontakt

Roman Hulva

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: