Inzerce komerčních prostor
Cena:
29 900 000 Kč (21 573 Kč/m²)
Změněno: 26.04.2024 v 10:13 ID: 18869335
Kód zakázky: 306-NP83030, Nabízíme k prodeji komerční objekt typu Administrativní budova s výjimečným potenciálem. Tato nemovitost se nachází na velice frekventované ulici 28. října v části obce Mariánské Hory, v obci Ostrava.

Tento cihlový objekt má 4 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží, disponuje užitnou plochou 1 386 m² a v zadní části domu je dvůr, jehož součástí jsou tři garáže a dvě parkovací místa. Dvůr je oplocen.

V 1.NP, se nachází dva obchodní prostory se samostatnými vchody, výlohami na hlavní ulici, sociálním zázemím a zásobovací rampou, která je přístupná ze zadního dvora.
Při vstupu hlavním vchodem projdeme recepcí k výtahu a zadnímu vchodu do budovy. Prostorným betonovým schodištěm se dostaneme do vyšších pater.
Ve 2.NP, se nachází tři samostatné kanceláře, které disponují sociálním zázemím, kuchyňkou a balkonem.
Ve 3.NP, se nachází rovněž tři samostatné kanceláře, které disponují sociálním zázemím, kuchyňkou a balkonem.
Ve 4.NP, se nachází opět tři samostatné kanceláře, které disponují sociálním zázemím, kuchyňkou a balkonem.
V nejvyšším patře se nachází půda a do tohoto podlaží jede také výtah. Půdní prostory si můžete zrekonstruovat dle vlastních požadavků. Podlaha půdy je zateplená.

Stav této administrativní budovy je velmi dobrý, což zaručuje minimální náklady na rekonstrukci a maximální spokojenost nájemců.
K vytápění objektu slouží plynové kondenzační kotle, které vytápí vždy samostatné patro. Všechny radiátory jsou osazeny elektronickým měřičem pro rozúčtování nákladů. Některé kanceláře jsou opatřeny klimatizaci.
Každé patro má svůj rozvod datových zásuvek a vlastní měření spotřeby elektrické energie. Plastová okna jsou nová šestikomorová s trojsklem.
Kanceláře jsou střeženy pomocí EZS, s napojením na PCO.

V současné době jsou všechny kanceláře a obchodní prostory pronajaté.
Důležitým faktorem pro investory je také výhodná poloha této nemovitosti. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, obchody a restaurace, a také snadná dostupnost veřejnou dopravou.

V případě zájmu o prohlídku této atraktivní investiční příležitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu či telefonát!

Kontakt

Petr Kalianko

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: