Cena:
2 490 000 Kč (2 376 Kč/m²)
Změněno: 13.04.2024 v 11:07 ID: 18946424
Kód zakázky: 221338, Exkluzivní nabídka prodeje pozemku určeného k výstavbě o celkové výměře 1 048 m2; v lokalitě Černá v Pošumaví, která se nachází při vodní nádrži Lipno. Pozemek je umístěn na severovýchodním okraji obce.

Jedná se o pozemek parc. č. 247/126, který navazuje na stávající zástavbu a územním plánem je určena k zastavění, přičemž podrobnější regulace je dána již pořízenou územní studií. Dle Územní plánovací dokumentace se jedná o plochu smíšenou obytnou (v územní studii označovanou jako SO119). Hlavní využití - bydlení, včetně podnikání nesnižujícího kvalitu prostředí. V této lokalitě je minimální výměra stavební parcely 600 m2, přičemž zastavěno může být max. 35 % plochy.

Nová výstavba by měla mít max. 2 nadzemní podlaží + podkroví a mělo by se jednat o samostatně stojící objekty, přičemž doplňkové objekty (garáže, apod.) by měly být prioritně zakomponovány do hlavní hmoty objektu, případně na ni přímo navazovat. Vyloučena je řadová zástavba nebo výstavba dvojdomků.

Na pozemek je přístup z veřejné komunikace. Na hranici sousedního pozemku je přivedena elektřina, obecní vodovod a kanalizace (zajištěno věcnými břemeny). Možno ihned stavět. V případě zájmu lze odkoupit i sousední pozemek parc. č. 247/116 o výměře 976 m2.

V lokalitě je naprostý klid, okolí obce tvoří louky, pole, lesy a největší vodní plocha v Česku - vodní nádrž Lipno. Nádherná lokalita s možností letního i zimního vyžití - jezero ideální ke koupání v místě, cyklostezka okolo vodní plochy, v zimě lyžování ve Frymburku a v Lipně nad Vltavou, pro náročnější na rakouské straně Šumavy na Hochfichtu (do hodiny autem). Obec Černá v Pošumaví je rozvíjející se (perspektivní) lokalita. V obci se nachází obchod, pošta, obecní úřad, letní kino, vlakové nádraží, restaurace, škola, školka atd. Zdejší nemovitosti jsou vhodné jak k trvalému bydlení, tak i k investičním účelům.

Kontakt

Ludmila Šťastná

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: