Inzerce pozemků a zahrad
Změněno: 15.04.2024 v 16:03 ID: 18753145
Kód zakázky: 219905, Nabízím exkluzivně k prodeji stavební pozemek o rozloze 1239 m2 s připravenou základovou deskou a kompletním projektem na atraktivní adrese Tichá 13, v klidné lokalitě okresu Český Krumlov, nacházející se v malebném Jihočeském kraji. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci příjemného venkovského prostředí a zároveň dobré dostupnosti ke všem potřebným občanským vybavením.

Pozemek se nachází v okolí přírodních krás a historických památek, což vytváří jedinečnou atmosféru pro bydlení. Zároveň je však jen krátkou vzdáleností (7 km) od Dolního Dvořiště, kde je veškerá občanská vybavenost.

Elektrická přípojka a přípojka obecního vodovodu na pozemku zvyšují jeho atraktivitu a připravenost k okamžité výstavbě. Prohlídka je možná po předchozí domluvě, ať už s cílem osobního bydlení nebo investice do nemovitostí v této malebné části České republiky.

Nabízíme vám příležitost vytvořit si domov v této unikátní lokalitě, kde spojení klidu venkova s blízkostí města představuje ideální kombinaci pro kvalitní životní styl. Pro více informací a domluvu na prohlídce neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: