Avízo v roce 2016. Podívejte se, k jakým změnám u nás došlo

Konec roku 2016 se nezadržitelně blíží a mnozí z nás už směřují své myšlenky k plánům pro rok příští. Než za uplynulými měsíci udělají silvestrovské oslavy definitivní tečku, ohlédneme se, co nového přinesly uživatelům našeho serveru. Letošní rok  byl na změny na našich stránkách poměrně bohatý. Některé z nich byly docela výrazné a dotkly se zásadně způsobu, jakým jste byli naše stránky zvyklí používat. Začneme tedy u nich.

Naši uživatelé mohou od prázdnin používat nový podávací formulář. Ten oceníte zejména při podávání z mobilních zařízení, protože se stránky přizpůsobí přístroji, na kterém si je prohlížíte. Přinesl ale i řadu dalších vylepšení. Lepší vkládání videa a fotografií, nové zadávání kontaktních údajů a náhled, ve kterém si můžete před odesláním inzerát prohlédnout. Podrobnější informace o všech nových funkcích našeho nového formuláře si můžete přečíst zde.

Registrovaní uživatelé mají nové rozhraní pro práci se svými inzeráty a objednanými službami. Kromě změny grafické podoby “Vašeho Avíza” už uživatelé najdou všechny své inzeráty na jednom místě. Pro usnadnění práce jsme přidali i pár nových funkcí. Své soukromé inzeráty můžete například podat znovu hromadně nebo si sami přiřadit pod svůj účet inzeráty, které jste u nás podali jako nepřihlášení.

V letošním roce došlo k úpravám našich inzertních sekcí. Především jsme spustili zcela novou inzertní sekci Oblečení a doplňky, která nahradila sekci Foto/optika. Najdete v ní nabídky na prodej oblečení a doplňků, obuvi, bytového textilu a galanterie, kterých je mnohem více než nabídek na prodej fotoaparátů a vlastní sekci si zasloužily. Inzeráty ze sekce Foto/optika byly přesunuty do stejně pojmenované rubriky, kterou najdete v sekci Elektronika. K novému rozdělení rubrik došlo i v sekci Seznamka. Pro lepší přehlednost jsme přistoupili k rozdělení rubrik na vážné seznámení  a na nezávazné seznámení.

Změn byla u nás v uplynulém roce opravdu celá řada. Už jen v rychlosti zmíním další podstatná vylepšení, se kterými se na našich stránkách od roku 2016 můžete setkat. Přešli jsme na zabezpečenou verzi stránek. K přenosu dat dochází šifrovaně a tak je nová adresa Avíza https://www.avizo.cz. Na hlavní straně můžete používat vylepšenou verzi vyhledávání, která vám nabídne lepší výsledky a nově můžete vyhledávat i pomocí telefonních čísel inzerentů. Kvůli nikdy nekončícímu boji se spamery jsme do odpovědních formulářů nasadili re-captchu. Doufáme, že nám prominete menší zdržení při odpovědích na inzeráty. Díky tomuto opatření dostávají naši uživatelé mnohem méně nevyžádané pošty. Do způsobů plateb za naše služby jsme přidali i mobilní platby zbývajících dvou hlavních operátorů. Kromě T-Mobilu, tak u nás mobilem mohou platit rovněž zákazníci O2 a Vodafone.

Všem uživatelům, kteří si k nám v uplynulém roce našli cestu, děkujeme. Přejeme všem pěkné prožití vánočních svátků a co nejlepší vstup do roku 2017. Pokud se v něm opět rozhodnete využívat naše stránky, budeme se snažit o to, aby vám i v příštím roce sloužily k naprosté spokojenosti. K tomu nám pomáhají i vaše názory a připomínky, o které se s námi můžete podělit prostřednictvím našich stránek na sociálních sítích Facebook, Google+ nebo Twitter. Své podněty nám můžete posílat i prostřednictvím formuláře při podávání inzerátů nebo se kdykoliv obrátit na naši helpline.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *