Máme nový podávací formulář. Je responzivní a přináší řadu vylepšení

Připravili jsme pro vás novou verzi podávacího formuláře, která přináší do podávání inzerce na našem serveru několik novinek. Tou nejzásadnější je fakt, že nyní si u nás mohou pohodlně podat inzerát i uživatelé používající mobilní zařízení. Formulář se ale dočkal i dalších důležitých změn. Níže si můžete přečíst, co všechno se v našem podávacím formuláři změnilo.

1. Responzivní design

Pokud si chtěl uživatel naší mobilní verze podat inzerát, otevřel se mu podávací formulář optimalizovaný pouze pro stolní počítače. Podávání na takové stránce je pro uživatele mobilních zařízení poněkud nepraktické. Nyní už je náš podávací formulář responzivní. To znamená, že se stránka přizpůsobí přístroji, na kterém si ji prohlížíte. Doufáme, že vám to práci se zadáváním inzerce na Avízo.cz v mobilech a na tabletech výrazně usnadní.

2. Přehlednější volba rubriky

Aby bylo podávání inzerátů přehlednější, najdete nyní seznam všech rubrik seřazených na jedné stránce. Nebude už tedy nutné vybírat inzertní sekci a konkrétní rubriku ze dvou roletek. Na stránce s výběrem rubrik uvidí navíc naši stálí uživatelé jako první ty rubriky, které u nás nejvíce používají. Věříme, že vám to pomůže s lepší orientací a rychlejším výběrem.

podavani1

3. Nový způsob zadávání kontaktních údajů

V samotném formuláři kromě změny designu také došlo k několika důležitým úpravám. Nově se u nás místo výběru okresů v kontaktních údajích zadává lokalita pomocí PSČ nebo zadáním konkrétní obce. Tato volba bude znamenat přesnější cílení nabídek pro případné zájemce z vašeho města a okolí. Volba okresů, případně jiného regionu, zůstala zachována jako druhá možnost.

U komerční inzerce přibyla možnost zdarma uvádět také www adresu vašich stránek. Doposud se jednalo o doplňkovou placenou službu, kterou bylo možné objednat k jakémukoliv inzerátu. U soukromých inzerátů už možnost přidat www adresu nenajdete.

Pokud chcete, aby vás případní zájemci kontaktovali výhradně telefonicky, můžete si v podávacím formuláři zvolit možnost “Nechci dostávat odpovědi emailem”. V takovém případě se u inzerátu nezobrazí odpovědní formulář a je tedy nutné v kontaktech uvést telefon. Výjimkou je naše Seznamka, kde je odpovědní formulář stále jediná možnost, jak kontaktovat inzerenta.

podavani2

4. Nový způsob vkládání fotografií a videa

S fotografiemi můžete nyní při vkládání i úpravě inzerátů libovolně pohybovat nebo je dokonce i otáčet. Pouhým přetažením vybraného obrázku si zvolíte výchozí fotku nebo změníte pořadí, v jakém se budou fotografie zobrazovat uživatelům.

Do teď jsme umožňovali přidávat k inzerátům video pouze tak, že jste jej museli při podávání nahrávat ze svého zařízení. Nově můžete k inzerátu přidat i videa, která již máte nahrána na Youtube. Stačí k inzerátu zadat www adresu a my toto video u inzerátu zobrazíme.

podavani4

5. Náhled inzerátu

Před odesláním inzerátu si nyní můžete prohlédnout, jak bude inzerát po zveřejnění vypadat. Zobrazíme vám také informaci o tom, kde se nově podaná nabídka v rámci rubriky zobrazí (na kterém místě, případně stránce). Můžete se tak sami lépe rozhodnout, jestli vám výsledná podoba a umístění inzerátu vyhovuje a před odesláním ho případně ještě upravit nebo využít zvýhodněného umístění.

6. Jediný formulář

Stejnou podobu má od nynějška náš formulář pro všechny uživatele, kteří si chtějí podat nebo upravit svůj inzerát. Přihlášení uživatelé, kteří do teď při editaci inzerce museli používat starou verzi formuláře už na ni nenarazí. To platí i pro uživatele využívající našich zvýhodněných balíčků komerční inzerce. Zadávání a editace inzerátů v rámci balíčku už rovněž běží výhradně na novém formuláři a inzerát si tak můžete podat z kterékoliv stránky na našem serveru, nikoliv pouze ze stránky aktivní služby.

Věříme, že všechny výše uvedené změny pro vás budou znamenat příjemnější a rychlejší práci při podávání inzerátů na naše stránky nejen z mobilních zařízení. Pokud máte k našemu novému podávacímu formuláři jakoukoliv připomínku, rádi si ji přečteme v komentáři pod článkem nebo nám ji můžete zaslat e-mailem. Za jakýkoliv podnět ke zlepšení našich služeb budeme samozřejmě vděční.


Komentáře 2

  • Adam

    říká:

    Dobrý den Kamčo, můžete mi prosím říci, co přesně Vám na novém formuláři přijde složité nebo horší než na tom předcházejícím? Za každý tip jak jej zlepšit budeme rádi.

  • Kamca

    říká:

    To je děs,v životě už nepodam in zerat,nebot je to složité jak po!itika,ach jo

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *