Na předchozí inzerát
Cena:
21 900 Kč
pevná
Změněno: 10.05.2024 v 06:11 ID: 19008634
Dobrý den

Manželovo auto,inzeruji,prosím číst celé...

Prosím číst celý inzerát,jinak mě vůbec nekontaktujte,Děkuji vám za pochopení. Auto je pojízdné a funkční,garážované.

Prodám Dacii Logan r.v. 2005/2006 s úsporným benzínovým motorem 1,4 z koncernu Renault.Jedná se o nesmrtelný agregát s poměrně nízkou spotřebou a vysokou životnosti.

Není určen pro rodinku,co třeba nemá peníze na dražší auto a hledá východisko.Je to spíše jen nenáročné přibližovadlo nebo pracant a nyní si zde předáme informaci o tom,proč tomu tak je.

Vůz je jen Logan,tohle vám sousedi záviděti nebudou...
Vůz má drobné odlupky svrchního laku(sice drobně,je to jen kosmetika ale vzhled rodinky a hlavně ženy asi řeší)
Vůz ma poměrně opotřebený interier sedadel.'(spíš jen vpředu)(je fakt,že tři děti umí nové auto zdemolovat za rok) Leč potahy to umí řešit.
Rožek dveří povrchově orezlý.
Zkrátka vzhledově nic moc. Ikdyž jak se to veme.
Nicméně auto je sice focené vlhké,protože jsem splachoval pyl,ale rozhodně vypadá stejně i suché a nalejme si čistého vínečka,ono to není taková hrůza,jen to popisuju raději horší,vůbec celý popis raději horší,než se pak koukat, jak zklamaně odjedete od prohlídky a já budu mávat šátečkem.

Technicky je to však už zcela jiná pohádka,vůz ma najeto jen 100 tisíc a nějaké drobné,motor je naprosto suchý a bez úniků,má výborný podvozek co netluče ani neplave,voda čistá,olej bez emulze,okamžitě startuje,drži teplotu,krásně táhne,neškube,necvaká,neklepe,podvozek to samé.Auto má rádio,centrální zamykání,posilovač, ostré brzdy včetně funkční ruční brzdy.Nejdražší věci na vozidle jsou dvě. Technická platná do 8/2025 a fakt,že vozidlo je bez koroze,rantly,spodek,prahy,podběhy .
A že je to český původ a nestočené plně funkční auto. Myslím,že určitě ještě poslouží.
Nedostatky auta

Pravé zadní ložisko hučí, Byl jsem tak neskutečně hodný,že jsem jej nechal vyměnit.:o Tož vlastně už nehučí :) Doložím tichem a starým ložiskem v umaštěné bedýnce.
¨Spojka už zabírá nad středem,určitě vydrží ještě 5-10 tisíc km,a pak se hold nechá vyměnit.Stojí 1400 kč i s ložiskem ,celá sada Neklouže,drží,ale není už nová,radši to říkám předem.
Předchozí majitel před lety ,stopil rezervni kolo,věřím však , že každé vrakoviště vám ji věnuje za odvoz či 2 stovky. Mám lepící sadu.

Nečekejte od auta víc,než to ,že ho naložíte,nastartujete,dojedete kam potřebujete a zase zpět.A tak furt dokola dalších 5 roků bez zásadních investic......
Určitě ještě poslouží a je dost pod cenou dnešních feldek nebo fábií.A je i pohodlnější.Hlavně je považováno za nejodolnější a nejnesmertelnější auto na českém trhu.Díky od výroby vysoké světlé výšce zvládá i lehčí terén .
Vůz byl před inzerci předán k údržbě interieru,vysátí,vyživení,ozonové hloubkové čištění a celková povrchová očista kromě tepování+ základní servisní kontrola. To ještě pro kupujícího udělám v rámci dobrého mravu.Vůz již nevyužiju,přepis požaduji ,to se domluvíme při koupi.Cena je pevná,jsem 2-4000 kč pod nesmysly,co za toto auto lidé chtějí.Za auto ručím,vím co prodávám a v jakém stavu.Jsem řádný maj a vyžaduji přepis,.

Vyhrazuji si právo nereagovat profily bez fotek,a na diváky co píšou,že se jedou podívat,s tím,že ještě ani nemají penízky.Preferuji slušné milé a seriozní jednání a vážného zájemce-realistu.Nabízim totiž totéž !
Plně funkční nebourané auto s robustní mechanikou a nízkou spotřebou a seriozní prodej na slušné úrovni. .To je vše čím posloužím.
Auto vhodné třeba na stavbu,nebo nějaký nenáročný rozvoz čehokoliv, nebo fakt jen do práce z práce dalších 5 roků... Výhoda je,že tam není nic,co by nemile překvapilo,žádné složitosti ,je bez rzi,má málo najeto a auto musel vždy opravit i rumun s gola sadou ve stodole s osly.(V rumunsku jsem byl 2x.Taxikáři na tom mají nalítano 300 a pořád to směle jezdí).Asi největší devízou tohoto auta je fakt,že se jen tak nepokazí,a bude jezdit ještě hodně roků.Je to takové to auto co ráno vždy nastartuje dojede a zvládne i přivézt zpět .Kufr to má dost velký.Nevím co víc dodat.Spíše je to lepší vidět,za to nic nedáte,když nekoupíte na místě,není to vaše vina ale moje,protože jsem nejspíš něco opomněl :))

Kontakt

Další podobné inzeráty: