Inzerce psů a štěňat
Změněno: 07.12.2023 v 18:01 ID: 18770594

Chovná stanice de la Patria Celeste má radost, že Vám můžeme oznámit narození štěňat Cimarronů ze dne 22. září 2023. Štěňata jsou nádherná, silná, zdravá, a také plná života. Nabízíme 10 fenek a 5 psů v různých barevných kombinacích, které odpovídají standardu FCI.
Štěnata budou k odběru po všech očkováních od 12. prosince 2023 na Kladně.

Tyto štěňata jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také mají vynikající konstituci, což je ideální pro výstavní i pracovní aktivity. Cimarron je plemeno známé pro svou všestrannost, vynikající vlastnosti a neuvěřitelnou oddanost své rodině. Jsou nekonfliktní, ale zároveň ostražití, což je ideální kombinace pro rodinné prostředí.

Matka Adelita de la Patria Celeste je šampionka v České republice, na Slovensku, v Chorvatsku a u České národní kynologické unie. Získala titul 3* národní vítěz, 1* klubový vítěz a stala se vítězem středomoří San Marino. Adelita je nejen krásná, ale také prokázala svou schopnost v pracovní činnosti.

Otec La Maloca Hood, importovaný z Uruguaye od první evropské chovatelky Jessicy Snäck, je držitelem titulů 3*BOB, 3*CACIB a 3*CAC. Tento pes se specializuje na pracovní činnost u koní.

Pro více informací a fotografií nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím telefonu 774663367, e-mailu jludicka@seznam.cz, WhatsApp nebo Facebooku https://www.facebook.com/de.la.patria.celeste.kennel.club.cimarro. Jsme k dispozici k zodpovězení všech vašich dotazů.

Typ inzerce: ostatní prodej

Kontakt

Další podobné inzeráty: