Cena:
20 500 Kč
Změněno: 10.05.2024 v 14:48 ID: 19018722

15. dubna se v naší množírně narodila štěňátka Jack Russell Terrier. Dvě fenky a tři samci. Štěňata jsou hladkosrstá a bez chorob
genetický.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
e-mailem: prudogfci@interia.pl

Více fotek a videí pošlu emailem.

Matka štěňat: UZI Jack's Clan FCI, barva: bílá a hnědá, hladkosrstá.
Geneticky testováno, bez genetických defektů (JBD- clear; PLL- clear; LOA- clear; SCA- clear; DM- clear). DNA profil testován.

Otec štěňat: Cody Meandry Drawy FCI, barva: bílá a hnědá, hladkosrstý.
Geneticky testováno, bez genetických defektů (JBD-clear; PLL-clear; LOA-clear; SCA-clear; DM-clear)

Rodiče jsou zdraví psi, velmi pěkně stavění, svalnatí, silné kostry, krásné hlavy, psychicky vyrovnaní.
Mají titulované předky, jejich linie zahrnují polské šampiony a zahraniční šampiony.

Štěňata z našeho chovatelského zařízení procházejí před odběrem kontrolou Polským kynologickým svazem a veterinární prohlídkou. Vypuštěni jsou ve věku 8 týdnů, 2x odčervená, očkovaná a čipovaná. Po převzetí obdrží kupující zdravotní knížku, přístup k protokolu o kontrole vrhu, písemnou smlouvu, výbavičku a certifikát Polského kynologického svazu opravňující k získání průkazu původu. Budoucím majitelům našich štěňátek poskytujeme pomoc a rady ohledně výchovy a krmení. Štěňata připravujeme na výjezd do zahraničí.

Zajistíme řádnou socializaci štěňat. Naši psi nás provázejí každodenním životem a mají k dispozici velkou zahradu. Štěňata se rodí a vyrůstají mezi dospělými a dětmi. Čistotě jsou vedeni odmala. Poskytujeme jim vhodnou socializaci a pečlivou péči. Dbáme na jejich rozvoj, klademe velký důraz na jejich fyzické i duševní zdraví.

Naší vášní je hladkosrstý Jack Russell teriér, jediný, kterého chováme.
Naše chovatelská farma Prudog FCI se nachází v Ciepłowody a je registrována u polského Kennel Clubu, pobočka Wrocław. Patříme také do Mezinárodní kynologické organizace FCI. Tyto organizace garantují čistotu plemene. V naší chovatelské stanici si můžete zakoupit pouze štěňata s průkazem původu.

Kontaktujte nás a my vám zodpovíme všechny vaše dotazy.
e-mailem: prudogfci@interia.pl
tel. 605 501 406
https://www.facebook.com/profile.php?id=61555572432290

Typ inzerce: jack russel terier prodej

Kontakt

Další podobné inzeráty: