Cena:
15 900 Kč
+doprava
Změněno: 26.04.2024 v 08:39 ID: 18880546

Zahradní skleníky Lun Fix jsou dokonalou kombinací pevné konstrukce a moderních řešení, které poskytují optimální podmínky pro růst vašich rostlin celý rok. Skleníky vyrobené z vysoce kvalitních materiálů zajišťují stabilitu a odolnost a jsou ideálním řešením i pro nejnáročnější zahrádkáře.

Parametry:
-Délka: 6m
-Šířka: 3m
-Výška: 2m
-Tloušťka polykarbonátu: 6mm
-Ocelové profily: 40x20mm pozinkované

VÝHODY SKLENÍKŮ LUN FIX
-Instalace bez základů: Díky prodlouženým kotvám skleník je pevně zakotven v zemi, ale pokud to bude nutné můžete snadno přemístit skleník na jiné místo.

-Stabilita: Oblouky rozmístěné co 67 cm zaručují mnohem větší stabilitu a odolnost vůči počasí. Toto řešení zajišťuje dlouhodobou stabilitu a životnost.

-Odolnost proti povětrnostním podmínkám: Komůrkový polykarbonát je odolný vůči UV a běžným povětrnostním podmínkám, tak je vhodný v průběhu celého roku.

-Cirkulace vzduchu: Díky dveřím a oknům je zajištěna cirkulace vzduchu, která chrání rostliny před nadměrným teplem a zajišťuje optimální podmínky růstu.

-Rychlá montáž a životnost: Pozinkované a ohýbané ocelové profily zaručují snadnou instalaci a pevnou konstrukci, která vydrží mnoho sezón pěstování.


SADA OBSAHUJE:
-Přední panel s dveřmi a okny a ohnutým obloukem.
-Startovací a rozšiřující profil.
-Kotvy pro upevnění skleníku v zemi.
-Polykarbonát v rolích o rozměrech 6x2,1 m
-Montážní prvky.
-Montážní nářadí – rukavice, nůž, klíč #10, šroubovák typ T s 11 bity včetně návodu.
ZDARMA - sada na zavěšení rostlin - vysoce kvalitní, na bázi kovového lana - ani ta největší rajčata ho neutrhnou!

Instalace skleníku:
Skleník pro svépomocnou montáž podle přiloženého návodu. Polykarbonát na čelech je nutné řezát samostatně. Čela s již našroubovaným polykarbonátem najdete v naší nabídce

Naši vlastní doprava pro bezpečnost materiálů - 2900 KČ. Máme taky kvalifikované týmy, které instalují naši skleníky.

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: