Cena:
25 600 Kč
Změněno: 23.05.2024 v 11:31 ID: 19037373

Prodávám super městské elektrokolo ze skupiny Crussis e–Country s většími koly a plně integrovanou baterií, stojánkem, blatníky i nosičem a zpětným zrcátkem!

Toto elektrické kolo je 1 rok staré a je jak nové, ze zdravotních důvodů kolo prodávám.

Rám je speciálně uzpůsoben častému nasedání a sesedání! Díky tomu je kolo super řešením i pro osoby se sníženou pohyblivostí!

Toto kolo e-Country je vybavena většími 28" koly. Plně integrovaná baterie o kapacitě 13 Ah vás pak doveze až 100 km daleko, což je v městském prostředí naprostá pohoda. Motor je umístěn v zadním náboji a elektrická asistence se ovládá pomocí LED panelu na řídítkách. V tomto městským modelu se můžete těšit i na kompletní výbavu v podobě osvětlení, blatníků, zadního nosiče a zpětného zrcátka!

Srdcem elektrokola je vyjímatelná baterie s Li-Ion články 36V/13 Ah (468 Wh), která je zcela integrována do rámu, což přispívá k stabilitě i estetické stránce kola. Na jedno nabití vás takto silná baterie doveze až 100 km daleko (v závislosti na profilu trati). Baterie je vybavena BMS deskou (Battery Management System), která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím.

Rám je ve velikostech 17" v hodné pro jezdce o výšce 160 až 175cm.

Typ inzerce: elektrokola bazar

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: