Cena:
400 Kč
konzultace zdarma
Změněno: 02.05.2023 v 16:19 ID: 18329348

Hledáte cestu k většímu duševnímu a emocionálnímu zdraví? Pak může být terapie Bachových esencí tou správnou volbou pro vás. Jsem certifikovaný terapeut Bachových esencí a mohu vám pomoci najít rovnováhu a harmonii ve vašem životě.

Bachovy esence jsou přírodní extrakty z květů a rostlin, které mají účinky na naši psychiku. Tyto esence mohou pomoci zlepšit naše emoční a mentální stav, snížit stres, úzkost a podporovat naše duševní zdraví.

Jako terapeut Bachových esencí vám mohu pomoci najít správné esence pro vaše potřeby a pomoci vám vytvořit individuální terapeutický plán. Snažím se vždy pochopit vaše potřeby a zvolit esence, které vám nejlépe pomohou.

Bachovy esence mohou být účinné pro řešení široké škály problémů, včetně stresu, deprese, úzkosti, nespavosti, fyzických potíží a mnoho dalších. Terapie Bachových esencí je vhodná pro každého, kdo hledá alternativní přístup ke svému duševnímu a emocionálnímu zdraví.

Můžete se spolehnout na to, že jako terapeut Bachových esencí, budu pracovat s vámi s empatií a respektem a pomohu vám najít cestu k většímu duševnímu a emocionálnímu zdraví. Kontaktujte mě, pokud hledáte podporu a pomoc v oblasti duševního zdraví a rád vám pomohu.

Cena za lahvičku esencí na míru je 400 Kč. Konzultace je vždy zdarma a může být osobní ve Valmezu, telefonická, online či písemná přes email. Napište mi, co vás trápí a já vám pomohu.

Více na UzdravDusi.cz

Kontakt

Další podobné inzeráty: