Změněno: 23.05.2024 v 20:30 ID: 19037571
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 v Hrádku ( okres Frýdek-Místek). Jedná se o dům umístěný na polosamotě, s pozemkem o rozloze 3.445m2. Dům je v dobrém technickém stavu, má krásnou rozrostlou zahradu, která disponuje svým soukromím, altánek ve stínu, který uvítáte v parném létě.
Dispozice domu: Je částečně podsklepen - 33m2, s tímto rozmístěním: kotelna, sklep, chodba. V přízemí domů: garáž, dílna, koupelna se sprchovým koutem a wc, sušárna, hala, zádveří, schodiště, kterým se dostanete do mezipatra, kde je ložnice a pokoj. Dále pokračujeme do 1. patra, zde se nachází: dva pokoje, prostorný obývací pokoj, kuchyň, spíž, koupelna, wc. Na západní straně po celé své délce prvního podlaží je prostorný balkón.
Obec Hrádek nabízí krásné bydlení na dosah přírody s beskydským srdcem, zároveň, ale s dobrou občanskou vybaveností. V obci nalezneme školku, školu, obchody, lékařskou péči a jiné.
Dům pro svou prostornou rozlohou a dispozici zahrady, má široké pojetí záměru ke koupi. Vhodný pro více četnou rodinu, či bydlení dvou rodin, také můžeme tuto nabídku vyzdvihnout pro investory- ač pro turistický zájem, či záměr pronájmu. Dům je přizpůsoben více možnostem.
Cena je k jednání.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: