Inzerce rodinných domů
Cena: Včetně provize, právního a hypotečního servisu
Změněno: 12.03.2024 v 14:31 ID: 18860882
Kód zakázky: 220967, Hledáte domov, který můžete přizpůsobit svým vlastním potřebám a zároveň být v těsné blízkosti společnosti Amazon? Nebo jen hledáte dům, který bude mít vynikající dostupnost na dálnici D1 směrem do Zlína nebo Brna? Pokud je vaše odpověď ano, pak je tato nabídka přímo pro vás.

Vítejte na prezentaci rodinného domu o dispozici 4+1 s užitnou plochou 134 m2, který se nachází v obci Bojanovice - Zlobice. Součástí prodeje domu je pozemek o celkové ploše 928 m2, zahrnující rozlehlou zahradu o rozloze 812 m2.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci zdroje ohřevu vody a vytápění plynovým kotlem s osazením plechových topných těles, výměnu oken za plastová okna a kuchyňskou linkou. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, jako je elektřina, plyn, obecní vodovod a kanalizace.

Tento dům disponuje vlastní garáží a hospodářským stavením, které lze využívat například pro vlastní chov hospodářských zvířat. Zahrada je orientována na jih a je vybavena připraveným bazénem. Pro více informací a domluvu na prohlídce nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

David Borek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: