Cena:
40 000 Kč/měsíc
včetně provize
Změněno: 15.05.2024 v 10:25 ID: 19023351
Kód zakázky: 60163, Hledáme restauratéra nebo podnikatele, který chce převzít provoz oblíbené restaurace v srdci Hradce Králové na ulice Československé armády 275/21, v historické rezidence Palmova Zahrada

Jde o etablovanou restauraci s vynikající pověstí a zavedenou klientelou. Nachází se v živém centru , což zajišťuje stabilní proud zákazníků po celý rok. Nabízí moderní atmosféru spojenou s příjemným a prostorným prostředím, plně vybavenou kuchyň a stylově zařízený interiér.

Podnik úspěšně funguje od roku 2012 a je připraven nabídnout novému majiteli skvělou příležitost k podnikání v gastronomickém průmyslu. Aktuální kapacita restaurace víc 120 míst.

Pokud jste nadšený podnikatel s vizí, který hledá příležitost v gastronomickém průmyslu, tato restaurace je pro vás to pravé místo.

Dispozičně restaurace 3 patra o celkové výměře 450 m2, které se skládají ze dvou prostorných místností k sezení, kuchyňského zázemí, kompletního sociálního zázemí pro hosty a personál, šaten pro zaměstnance, úklidové místnosti, skladových prostor a prostoru klubu nebo vinného sklepa se samostatným posezením.
To je na Vás, proto musíte to prohlédnout a pochopit, že chcete tam provozovat....

Budova se nachází v těsné blízkosti Velkého Náměšti , místa určeného pro relaxaci obyvatel a návštěvníků města Hradec Králové.

Pronajímatel preferuje nájemce s dlouholetou zkušeností v restauračním oboru.

Pronájem možná včetně vnitřního vybavení.

Díky své poloze, podlahové ploše a dispozičnímu řešení, komerční prostory mužou byt využitý k jínému zaměru než restaurace/kavárna; například jako wellness nebo fitness klub, lékárna, obchod, kancelář, studio, ordinace, salon krásy atd.

Máte-li zájem o více informací či o osobní prohlídku, jsem Vám kdykoliv k dispozici.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: