Inzerce bytů
Cena:
8 500 Kč
dohodou
Změněno: 03.04.2024 v 23:43 ID: 18964336
Nabízím k pronájmu čerstvě kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk v Havířově-Podlesí na ulici 17. listopadu. U bytu byla změněna dispozice z 1+1 na 2+kk. Nově vyzděné příčky byt rozšířily a umožnily propojení s kuchyní. Jedná se o byt v 5NP o celkové výměře 35m2. Byt je čerstvě po kompletní rekonstrukci. Vše je nové, budete první nájemce! K dispozici od dubna.

Nová kuchyňská linka s vestavnou elektrickou troubou, indukční varnou deskou a digestoří, koupelna s novými obklady se sprchovým koutem bez vaničky, skleněné posuvné sprchové dveře, velkoplošné zrcadlo, nové umyvadlo, spojeno s WC. V bytu je příprava na projektor. K bytu náleží balkon přes chodbu, bez sklepní koje.

V celém bytě je nová elektroinstalace, senzor na světlo v chodbě, nové vinylové podlahy bez prahu, nové dveře s obložkami, nové omítky, vymalováno. Velká plastová okna. Z oken je hezký výhled do klidové části dvora. Dům po kompletní revitalizaci: zateplení, fasáda. Celoročně není nutné topit, komfortní teplota po celý rok. Parkování před domem. Výborná lokalita s dostupností MHD (hned před domem), obchodů, parku, dětských hřišť, centru města, školky, školy, apod.

Cena pronájmu je 8500 Kč bez služeb (2800 Kč), elektřiny, internetu. Elektřinu si nájemce přepisuje na sebe. Byt je vhodný pro 1-2 osoby. V bytě není možné kouřit nebo mít domácí zvířata (pes, kočka). Menší zvířata nevadí. Vratná kauce 30 tisíc Kč.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: