Cena:
0 Kč/měsíc
cena u makléře
Změněno: 14.03.2024 v 03:39 ID: 18416924
Kód zakázky: 3006, Nabízíme Vám na pronájem moderní komerční prostory pro zubní ordinace s vynikající dostupností pro klienty a dostatečným parkováním přímo u nemovitosti v atraktivní lokalitě Českého Těšína.
Tato jednopodlažní komerční budova nabízí prostory ordinací o velikosti od 18m² do 21m², které jsou ideální pro provozování zubní praxe.

Nově vybudované prostory budou k dispozici od 1.1.2024, z toho 2 ordinace budou kompletně vybaveny veškerým potřebným vybavením pro zubní ordinaci, zahrnujícím veškeré příslušenství.

Kromě toho je k dispozici společná recepce, čekárna, sociální zázemí a skladovací prostory, které přispívají ke komfortu a efektivitě provozu. Nabízené prostory jsou však využitelné i pro jiná odvětví lékařství, a to až ve třech dalších prostorech. To poskytuje flexibilitu a možnost přizpůsobení podle individuálních potřeb a specializací.

S vynikající lokalitou, moderním vybavením a možností využití pro různé odvětví lékařství, tyto pronajímané komerční prostory nabízejí vynikající příležitost pro zubní ordinace i další lékařské zařízení, která si přejí poskytovat svým pacientům kvalitní péči ve vysoce profesionálním prostředí.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: