Inzerce komerčních prostor
Cena:
10 000 Kč/měsíc
Změněno: 05.04.2024 v 08:46 ID: 18968604
Hledáte ideální prostor pro svou podnikatelskou činnost nebo rozšíření vašeho obchodu? Přinášíme vám jedinečnou příležitost pronájmu komerčních prostor v žádané lokalitě Horní Tošanovice s vynikající dostupností a širokými možnostmi využití.
Naše nabídka zahrnuje prostornou prodejnu se zázemím, šatnou, toaletami, sprchou a skladovým prostorem o celkové užitné ploše 100 m². Prostory jsou zkolaudovány jako prodejna, ale díky své univerzálnosti a vybavenosti nabízejí mnohostranné využití pro různé typy podnikání.
Objekt se pyšní vlastním vchodem, což zajišťuje snadnou dostupnost pro vaše zákazníky či klienty, a zároveň vám dává možnost nezávislého provozu. Co se týče vybavení, můžete se těšit na kombinaci betonových podlah a nové dlažby, plastové okna a v neposlední řadě na kamerový systém pro vaši bezpečnost.
Dalším nezanedbatelným bonusem je možnost rozšíření skladového prostoru od 1.6.2024 o dalších 180 m², což vám umožní ještě lépe reagovat na požadavky vašeho podnikání.
Poloha objektu na okraji obce s nedalekým sjezdem na dálnici směr Frýdek-Místek, Český Těšín, Třinec zajistí vynikající dostupnost jak pro vás, tak i pro vaše zákazníky nebo dodavatele.
Pronajímatel preferuje dlouhodobý pronájem, což je ideální pro každého, kdo hledá stabilní a dlouhodobé řešení pro své podnikání.
Cena pronájmu je stanovena na velmi přijatelných 10 000 Kč.
Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a buďte tam, kde váš podnik má nejlepší šance na úspěch. Pro více informací nebo domluvu prohlídky prosím neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši odpověď a věříme, že naše prostory budou novým domovem vašeho úspěšného podnikání.

Kontakt

DANČÁK & PARTNERS

F. Čejky 450, 73801, Frýdek-Místek
www.dkpartners.cz

Více informací o DANČÁK & PARTNERS


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: