Cena:
154 Kč/m²/měsíc
+služby dle vlastní spotřeby
Změněno: 19.04.2024 v 10:58 ID: 18979198
Kód zakázky: 185, Máme pro Vás exkluzivní nabídku kancelářských prostor v Havířově Prostřední Suché! Nachází se v nedávno zrekonstruované budově na adrese U Pošty 375/2, která prošla důkladnou revitalizací exteriéru i interiéru. Nové zateplení, okna a dveře, venkovní rolety a moderní rozvody sítí zajistí vaší firmě optimální pracovní prostředí.

Kanceláře nabízí flexibilitu pro všechny typy podnikání a to pro menší podnikatele i pro větší firmy. Velikosti prostorů se pohybují od 20 m2 až po prostory o rozloze 120 m2, s možností pronájmu skladovacích prostor v 1. PP podlaží či garáží na pozemku. Vaše vozidla budou v bezpečí na vlastním pozemku.

Moderní vybavení zahrnuje datové rozvody, zabezpečovací systém a možnost zakódování jednotlivých částí pro maximální ochranu. Díky dostupnému parkování a strategické poloze budovy budete mít všechno, co potřebujete pro úspěšný rozvoj vašeho podnikání.

Nabídka jako tato se neobjevuje každý den neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, abyste zajistili své místo v této inovativní a prosperující obchodní destinaci!

Kontakt

Miriam Ješková

SPECIAL REALity

Bohumínská 788/61, 710 00, Ostrava - Slezská Ostrava

Více informací o SPECIAL REALity


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: