Cena:
19 000 Kč/měsíc
elektřina (2.500 - 3.000,-Kč), vodné-stočné, vratná kauce 40.000,-Kč, provize pro RK.
Změněno: 16.04.2024 v 13:28 ID: 18921776
Kód zakázky: 1183, Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný dům o dispozici 3+kk v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Žermanice na velice hezkém a klidném místě, v obci Soběšovice.

Dům se nachází na oplocené zahradě o celkové výměře 387 m2, v prvním nadzemním podlaží domu se nachází obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou s spotřebiči ( horkovzdušná trouba, indukční varná deska), koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostrná komora a menší prosklená místnost, která může být využita jako zimní zahrad nebo jako wellness místnost k čemuž slouží v současné době. Ve druhém nadzemním podlaží se nacházejí dva pokoje, balkón a hlavní vstup.

Vytápění je zajištěno klimatizačními jednotkami, krbovými kamny s výduchy do druhého podlaží a podlahovým elektrickým topením v kuchyni, Ohřev vody zajišťuje bojler napojený na solární panely.

K uskladnění lze využít půdního prostoru nad vchodovými dveřmi s přístupem zvenčí a plechovou garáž před domem. Pronájem je nabízen bez infrasauny a zařízení, vyjma nábytku v chodbě, šatní skříně v jednom z pokojů a příborníku v kuchyni.

Nemovitost je k dispozici od června.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Kontakt

Ing. Monika Štíhlová

REGIO Reality s.r.o.

náměstí Svobody 4, 738 01, Frýdek-Místek
www.realityregio.cz

Více informací o REGIO Reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: