Inzerce komerčních prostor
Cena:
11 950 000 Kč (11 381 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 15.04.2024 v 15:32 ID: 18923834
Kód zakázky: 55937, Oblast okolo vodní nádrže Seč je velmi vyhledávanou lokalitou a z nabídky tohoto penzionu dělá investiční příležitost s velkým potenciálem. Nejedná se však pouze o ubytovací zařízení jako takové, součástí penzionu je i restaurace, wellness, venkovní bazén, beach volejbalové hřiště, tenisový kurt a dětské hřiště. Toto místo je ideální pro školy v přírodě, sportovní soustředění, ale i firemní teambuildingy, svatby a romantické pobyty ve dvou.

Ubytovací část je složena z 12 pokojů v centrální zděné budově, dřevěného srubu a tří samostatných chatek. Všechny typy ubytování jsou plně vybaveny a mají vlastní sociální zázemí. Restaurační část je složena z restaurace s barem, venkovní zahrádkou a grilem. Vše je opět plně vybaveno. Jednoznačně nejpoutavější částí tohoto penzionu je nepochybně wellness, kde najdete kádě na pivní lázeň, vířivku, saunu a solnou jeskyni.

Sečská přehrada je primárním zdrojem sportovního a rekreačního vyžití. V okolí se ale nachází spousta turistických a cyklistických tras všech typů náročnosti a ani zimní sezóna není limitována díky trasám pro běžkaře.

Celý komplex je v plně funkčním stavu, nachází se v osobním vlastnictví a k dispozici je po dohodě. S financováním formou hypotečního úvěru Vám rádi pomůžeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: