Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
5 006 640 Kč (690 Kč/m²)
Změněno: 01.03.2024 v 03:39 ID: 18586888
Kód zakázky: 3481, Stavební pozemek v Třinci - části Kojkovice, je ideálním místem pro ty, kteří touží po klidném a krásném životě ve vlastním domě. S celkovou rozlohou 7 256 m² nabízí tento pozemek neomezené možnosti pro vaše budoucí plány. Jeho jedinečná poloha a prostor přináší nespočet výhod pro potenciální vlastníky.

Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto pozemku je jeho klidné a krásné místo. Nachází se v tiché části Třince, kde se přírodní krása setkává s poklidným životním stylem. Toto místo Vás okouzlí svou atmosférou a umožní Vám uniknout od dennímu shonu a stresu.

Pozemek je ideální pro klienty, kteří si přejí postavit svůj vlastní dům. Máte zde absolutní svobodu ve výběru velikosti a designu vašeho budoucího domu. Můžete si být jisti, že budete mít dostatek prostoru pro zahradu, terasu a veškeré venkovní aktivity.

Tento pozemek však neznamená pouze soukromí. Jeho velikost a rozměry také umožňují realizaci více rodinných domů, pokud máte zájem o investici nebo byste chtěli sdílet toto krásné místo s rodinou.

Na hranici pozemku je připravená elektřina a vodovodní řád, což Vám umožní snadněji připojit tyto nezbytné služby do vašeho nového domova. To znamená, že budete mít okamžitý přístup k elektrické energii a pitné vodě, což jsou klíčové faktory pro pohodlný život.

Co se týče odpadů, není třeba se obávat. Na tomto pozemku lze efektivně řešit odpadové vody pomocí ČOV.

Pokud jde o dopravu a dostupnost, máte štěstí. Ve vzdálenosti pouhých 2 minut pěšky se nachází zastávka městské hromadné dopravy (MHD), což znamená, že budete mít snadný přístup do centra Třince a okolních obcí. Tato blízkost veřejné dopravy Vám umožní snadný a rychlý přístup k pracovním místům, školám, obchodům a dalším místům ve městě, aniž byste museli spoléhat na vlastní automobil.

Okolní krajina je překrásná a nabízí mnoho možností pro vaše aktivity. Můžete si užívat pěší túry, cyklistiku nebo relaxaci v přírodě. Zároveň Vám blízká občanská vybavenost a dobrá dostupnost do centra Třince zajistí pohodlí každodenního života.

Celkově řečeno, tento stavební pozemek v Třinci - Kojkovicích, je místem, kde se klid a přírodní krása setkávají s neomezenými možnostmi pro vaši budoucnost. Buďte pánem svého osudu a začněte budovat svůj vlastní dům na tomto úchvatném místě, které má potenciál stát se domovem vašich snů.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: