Cena:
2 490 000 Kč (2 136 Kč/m²)
Změněno: 28.05.2024 v 10:42 ID: 19037706
Kód zakázky: , Jste nároční a hledáte pozemek, který v sobě kloubí krásy vesnického bydlení a současně výbornou dostupnost občanské vybavenosti? Líbí se Vám představa menšího domku na okraji obce? Požadujete bezproblémový pozemek? Pokud jste odpověděli ANO, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o velikosti 1166 m2 v obci Sedliště. Pozemek je mírně svažitý a nachází se v okrajové zástavbě obce. Na pozemku je připravená vodovodní přípojka a plynová přípojka, elektřina je k dispozici na hranici pozemku. Dle platného ÚP je pozemek součástí plochy Smíšené obytné a umožňuje výstavbu rodinného domu o 2 NP a obytném podkroví. Koeficient zastavitelnosti v ploše je 15%.
Lokalita výborně kombinuje krásy klidné vesnické atmosféry a výborné dostupnosti občanské vybavenosti. Kousek od pozemku najdeme autobusovou zastávku a do centra obce dorazíme pěšky za cca 10 minut. Výborná je také dostupnost do větších měst, do Frýdku-Místku je to autem 10 minut, do Havířova 15 minut a do Ostravy 25.
Tenhle pozemek má zkrátka vše, co potřebujete k velmi příjemnému bydlení. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

Tomáš Pitřík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: