Inzerce pozemků a zahrad
Cena: cena za m2, včetně DPH, právních služeb a provize.
Změněno: 03.04.2024 v 16:22 ID: 18964040
Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rozsáhlého stavebního pozemku v atraktivní a klidné lokalitě Nové Dvory-Hlíny, nedaleko Frýdku-Místku. Tento pozemek nabízí ideální podmínky pro realizaci vašeho snu o vlastním domově.
Pozemek o celkové ploše 2743 m² je rovinatý a oplocený, což zajišťuje soukromí a bezpečnost. Navíc jeho rozloha umožňuje pozemek rozdělit na dvě samostatné stavební parcely, což otevírá dveře k různým možnostem využití - ať už plánujete stavět dům pro sebe a nabídnout druhou parcelu k prodeji, nebo máte vizi postavit dva domy pro sebe a svou rodinu.
Elektrická přípojka na hranici pozemku zajišťuje snadný přístup k energiím, zatímco příjezdová cesta z obecní komunikace spolu s částečně vlastním příjezdem zvyšují pohodlí a dostupnost pozemku. Momentálně je pozemek využíván jako zahrada, což přispívá k jeho jedinečnému kouzlu - můžete zde najít zahradní chatu o zastavěné ploše 52 m², skleník, stejně jako množství ovocných a okrasných stromů a keřů, které vytvářejí idylické a uklidňující prostředí.
Lokalita Nové Dvory-Hlíny sousedí s Frýdkem-Místkem a nabízí perfektní kombinaci klidného venkovského života s výbornou dostupností městských služeb a infrastruktury. Okolní zástavba rodinných domů a zahrádek vytváří přátelské a otevřené komunitní prostředí.
Nabízíme tento pozemek za výhodnou cenu 2530 Kč za m². Při koupi celého pozemku navíc nabízíme výraznou slevu, což z tohoto rozhodnutí činí ještě lákavější investici. Ať už sníte o vlastním domově, nebo hledáte příležitost k investici, tento pozemek představuje skvělou volbu.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vytvořit si domov či investovat do budoucnosti ve vyhledávané lokalitě. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

DANČÁK & PARTNERS

F. Čejky 450, 73801, Frýdek-Místek
www.dkpartners.cz

Více informací o DANČÁK & PARTNERS


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: