Změněno: 17.04.2024 v 10:16 ID: 18933972
Kód zakázky: 129532, Nabízíme na prodej zděný, atypický rodinný dům obsahující 2 byty / apartmány a komerční prostor - obchod. Nemovitost stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 1.310m2.
V přízemí domu se nachází komerční prostor užívaný jako obchod, chodby, skladovací zázemí pro obchod nebo garáž a samostatný byt 2+1 s vlastní koupelnou a WC.
V první patře domu se nachází velký byt o dispozici 4+1 s vlastní koupelnou a WC. Z chodby se dá plynule vejít na půdu domu, která skrývá potenciál vybudování dalšího bytu.
Dům procházel rekonstrukcí ve dvou etapách - rok 2009 kompletní rekonstrukce vrchního bytu, rok 2015 proběhla renovace přízemí. Renovace se vždy týkala i všech rozvodů v domě.
Dům podsklepený, ve sklepě automatický kotel na tuhá paliva značky Benekov - starý 3 roky, napojený na ústřední rozvod topení. Každý byt i komerční prostor má vlastní elektroměr.
Dům napojený na obecní vodovod, obecní kanalizaci, plyn v obci není.
Dům se prodává včetně veškerého vybavení.
Jedná se o velmi zajímavou investici, která se dá spojit s kombinací vlastního bydlení a podnikání, případně celý dům využívat jako apartmánový dům pro krátkodobé pronájmy.
Doporučujeme osobní prohlídku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: