Změněno: 27.02.2024 v 01:01 ID: 18720467
Kód zakázky: 1637, Nemovitost nabízející více účelů ke svému využití.
Jedná se o dvoupodlažní zděný dům, který je nyní užíván k bydlení. Díky své poloze (blízko centra Ostravy) může být také vhodný jako sídlo vaší společnosti nebo také může být užíván k bydlení a druhá polovina k vlastnímu podnikání či pronájmu. Dům může být rozdělen na 2 samostatné jednotky, každá s vlastním vchodem a vstupem na pozemek.
Dům prošel průběžnou rekonstrukcí od roku 2013 až doposud. Stojí na pozemku o celkové výměře 950m² a dispoziční řešení poloviny domu, která je nyní užívána, je následovné:

- 1.NP - zádveří, původní koupelna, chodba se vstupem do sklepa, nová koupelna, kuchyně, obývací pokoj, ložnice

- 2.NP - 2 pokoje, které mohou být zařízen jako dětský pokoj nebo pracovna, vstup na půdu

Z celkového pozemku je zastavěná plocha domu 150m² a celková užitná plocha domu je přes 200m². V rámci rekonstrukce byly provedeny tyto úpravy: výměna plastových oken (2013), rozvody topení v mědi (2022), odpady a rozvody vody v plastu, podlahy v kuchyni, obývacím pokoji a koupelně, podlahové vytápění v koupelně, elektřina v mědi, vyfrézování a vyvložkování komínu (2017), napojení kotle na pelety (emisní třída 5), obklady a dlažba v koupelně včetně nové sanity, částečná výměna interiérových dveří, výměna vchodových dveří s tříbodovým zámkem. Dům je napojen na elektřinu, vodovodní řád a kanalizaci, možnost dopojení také na plyn. Vytápění domu je řešeno kotlem na pelety (emisní třída 5) a ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou včetně myčky a elektrickým sporákem s troubou a disponuje také příruční spíží. Na pozemku je také zděná garáž. Dům je celý podsklepen.

Dojezdová vzdálenost do centra Ostravy autem je cca 5 minut. Zastávka MHD je kousek od domu. V městské části Moravská Ostrava je kompletní občanská vybavenost a také spoustu kulturního a sportovního vyžití (cyklostezky, Vodní svět SAREZA, park Boženy Němcové a další). Příjezdová cesta k domu je obecní.

Jak již bylo zmíněno, tato nemovitost nabízí více možností pro své využití, je tedy jen na vás, zda se stane vašim novým DOMOVEM nebo další příležitostí vašeho PODNIKÁNÍ či vašim novým FIREMNÍM SÍDLEM.

Kontakt

Adéla Calábková

Realitka bez názvu a.s.

Žižkova 2379/54a, 733 01, Karviná
www.tarealitka.cz

Více informací o Realitka bez názvu a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: