Změněno: 02.04.2024 v 15:38 ID: 17872410
Kód zakázky: 205361, V rámci výstavby developerského projektu Bidli ve Vrskmani Vám nabízíme výstavbu nízkoenergetického rodinného domu o dispozici 4+kk, který nabízí užitnou plochu 105 m2. V přízemí se nachází obývací pokoj s prakticky odděleným kuchyňským koutem, 2 pokoje a ložnice. Součástí rodinného domu je technická místnost, samostatné WC, samostatná koupelna a zádveří. Tento dům č.9 nabízí zahradu o výměře 806 m2. Sítě i komunikace budou dokončeny již v květnu 2024.

Bydlete v moderním domě, který je šetrný k naší přírodě. Moderní technologie výroby našich domů snižují energetické ztráty a šetří vaše peníze. Součástí střechy každého domu jsou fotovoltaické panely, s možností efektivního ukládání energie do baterií a odkupem energetických přebytků.

Nově rozvíjející obec Vrskmaň se nachází pouze 10 km od Chomutova a 17 km od Mostu. Nejblíže je však vedlejší Jirkov, kde je veškerá občanská vybavenost a z místní zastávky se tam dostanete za 5 minut. V místě je vyžití pro vaše děti na místním hřišti. Nedaleko jsou dvě vodní nádrže poskytující možnosti sportovního rybolovu a rekreační možnosti zlepšila cyklostezka z Chomutova do Strupčic.

Pro více info kontaktujte makléře.

Kontakt

Markéta Prchalová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: