Inzerce rodinných domů
Změněno: 12.03.2024 v 14:19 ID: 18637015
Kód zakázky: 3616, Krásné bydlení, vícegenerační bydlení, penzion, bydlení s příjmem z penzionu . Jakákoliv kombinace, která vám přijde zajímává, je možná v tomto velmi pěkně zrekonstruovaném domě v malebném prostředí Nového Hrozenkova.

Dům o zastavěné ploše 124 m2 s dvěma podlažími a podkrovím nabízí 2 bytové jednotky se samostatným vchodem i samostatným vstupem na pozemek.
V prvním podlaží je bytová jednotka 3+kk s koupelnou a technickou místností, která slouží k bydlení. Součástí vchodu z boku domu je i malá zastřešená terasa.
V druhém podlaží a podkroví je další bytová jednotka, prostorná 4+kk s třemi koupelnami, která je zařízena jako penzion. Součástí této části domu je i samostatná zastřešená pergola.

Pozemek není velký, 221 m2, přesto nabízí 2 soukromé prostory. Starost o něj, tak nezabere moc času a vzhledem k okolí máte přírodu všude kolem sebe.

Rekonstrukce domu proběhla v roce 2011, interiér byl zrekonstruován před 2 lety. Z inženýrských sítí je přivedena elektřina, napojena kanalizace, plyn je dostupný na hranici pozemku. Jako zdroj vody slouží vrtaná studna, topení je zajištěno kotlem na biomasu s ústředním rozvodem po celém domě a 2 bojlery pro ohřev vody.

A lokalita?
Jedním slovem malebná. Sousední Velké Karlovice jsou svými hotely a chatami pro rekreaci již známé až "profláklé". I Nový Hrozenkov si stále drží punc místa v srdci Valašska, které uspokojí lyžaře, cyklisty, houbaře a všechny kdo chtějí relaxovat v přírodě. Přírodní koupaliště "Balaton", Skiareál Kohútka, cyklostezka "Bečva" - to jsou jen některé možnosti, jak zde aktivně odpočívat.

Městys Nový Hrozenkov poskytuje svým občanům veškerou občanskou vybavenost - školu, školku, poštu i knihovnu, zdravotní i stomatologické centrum.
A kam na výlet nebo za prací? Rožnov pod Radhoštěm, Vsetín, Valašské Meziříčí i o něco vzdálenější Zlín jsou města v dojezdové vzdálenosti.

Bližší informace, prohlídku i financování vám rádi zajistíme.

Kontakt

Ing. Silvie Jemelíková

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: