Změněno: 09.04.2024 v 13:51 ID: 18871348
Kód zakázky: 220855, Láká Vás bydlení v rodinném domku v centru města? Chcete si užívat klidu a soukromí, ale zároveň nechcete dojíždět za občanskou vybaveností? Zajímá Vás možnost dokončit si rekonstrukci podle svých představ? Pokud jste odpověděli ano, pak čtěte pozorně, protože tato nabídka je přesně tím, co hledáte!
Nabízíme Vám ke koupi krásný rodinný dům o užitné ploše 179 m2 v samotném centru Starého Bohumína. Dvougenerační rodinný dům se pyšní hned dvěma bytovými jednotkami s vlastními vchody, oběma o dispozici 3+1. Bytová jednotka v patře prošla novou kompletní rekonstrukcí a náleží k ní prostorný půdní prostor. Přízemí domu je v původním stavu a nabízí tak možnost dodělat si jej přesně podle svých představ. Dům je napojen na elektřinu a vodovod, vytápění je řešeno kotlem na pevná paliva a na hranici pozemku vede plynovod. Nedávno byla také provedená kompletní injektáž zdiva, vlhkost Vás proto nemusí trápit.
K domu náleží útulný pozemek o výměře 547 m2, na kterém najdeme garáž pro jedno auto, hospodářskou budovu, letní kuchyň a bazén. Na pozemku i venku na ulici je více než dostatek parkovacího místa.
Velkou výhodou domu je jeho umístění. Starý Bohumín výborně kombinuje atmosféru vesnického bydlení a bezprostřední blízkost obchodů, škol, restaurací, sportovišť a kulturního vyžití. Milovníci přírody jistě ocení množství cyklostezek a malé a velké Kališovo jezero.
Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

Tomáš Pitřík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: