Inzerce rodinných domů
Změněno: 22.04.2024 v 12:35 ID: 18838673
Kód zakázky: , Jste nároční a sníte o útulném domku u lesa? Preferujete vesnické bydlení v blízkosti kompletní občanské vybavenosti? Láká Vás představa dokončení domu přesně podle svých představ? Pokud jste odpověděli ano, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o užitné ploše 156 m2 se zahradou o velikosti 1029 m2 v Lískovci u Frýdku-Místku. Jedná se o zděný dům se sedlovou střechou, který tvoří dvě bytové jednotky: přízemí o dispozici 4+1 a obytné podkroví o dispozici 2+kk. Dům je aktuálně ve stavu nedokončené rekonstrukce a poskytuje tak jedinečnou možnost si jej dokončit přesně podle sebe. V domě jsou nainstalovány nové rozvody elektřiny, tepla, vody a odpadů, vytápění je řešeno plynovým kotlem. Přízemí domu tvoří 4 slunné pokoje a příjemně prostorná kuchyně. Dominantou domu je prostorný, elegantně řešený obývací pokoj s krbem, takže o příjemnou atmosféru je postaráno. Obytné podkroví je připraveno pro dokončení bytové jednotky 2+kk.
Výhodou domu je nejen rovinatá zahrada s převážně okrasnými dřevinami a zahradním domkem, ale také dlážděná parkovací plocha pro celkem 4 auta.
Nemovitost je výborně strategicky umístěná na tichém a klidném místě u lesa, vesnického života si tak můžete vychutnávat plnými doušky. Za kompletní občanskou vybaveností to pak autem zvládnete do 10 minut.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

Tomáš Pitřík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: