Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 14.05.2024 v 13:28 ID: 19004798
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji dvoupodlažní dům s pozemkem o rozloze 807m2 v malebné obci Mrsklesy.

Nemovitost o dispozici 4+1 nabízí podlahovou plochu 127m2. Pro nového majitele je výhodou, že v roce 2019 zde byla realizovaná částečná rekonstrukce. Proběhla instalace nového kombinovaného kotle, který slouží k vytápění i ohřevu vody. Pro celý objekt je dostupná voda z vodovodní sítě a dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Většina elektroinstalace této nemovitosti je již v mědi. Proběhla výměna oken za plastová a v neposlední řadě je třeba zmínit taky rekonstrukci koupelny a kuchyně. Kuchyňská linka není součástí kupní ceny.

Obec Mrsklesy nabízí klidné a příjemné životní prostředí s dostatečnou občanskou vybaveností. Naleznete zde školku pro vaše nejmenší, obchody a služby pro pohodlný každodenní život. Dále také možnost bohatého sportovního vyžití ať už ve sportovním areálu či v nedalekých sportovních resortech: Hlubočky a Hrubá Voda.

Celkově nemovitost nabízí klidné bydlení se solidním pozemkem za rozumnou cenu. A to s velice snadnou dostupností do statutárního města Olomouc. Autem nebo autobusem se do Olomouce dostanete za 15 minut.

Rádi pro Vás vyřídíme výhodné financování na míru. V případě zájmu se s Vámi rád uvidím na prohlídce. PENB. G.

Kontakt

František Handl

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: