Inzerce rodinných domů
Cena: cena včetně provize RK a právního servisu
Změněno: 26.04.2024 v 08:32 ID: 18944974
Kód zakázky: , Hledáte rodinný dům za cenu bytu, v Janovicích, s velmi zajímavým potenciálem?
Chcete bydlet v menší obci se skvělým dosahem přírody, ale zároveň chcete být blízko města s veškerou občanskou vybaveností? Pokud ano, čtěte dál.

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 a velikosti více jak 80m² + je zde možnost zrekonstruovat také podkroví o velikosti 43m² a získat tak například další dva pokoje. Dům se nachází na pozemku o velikosti 662m². Součástí je garáž o velikosti 24m² a celý dům je podsklepen.

Po vstupu do domu, je k dispozici předsíň, přes kterou se dostaneme na chodbu. Dále pokračujeme do prostorného obývacího pokoje o velikosti téměř 30m². Obývací pokoj se dá propojit s kuchyní a ještě více tak zvětšit prostory. Z obýváku je také vstup na lodžii, ze které je moc hezký výhled do okolní krajiny.

Dále se dostaneme do ložnice o velikosti 14m², která je situována na klidnou stranu.
K dispozici jsou ještě další dva pokoje, které mohou sloužit například jaké dětské pokoje.

Koupelna je s vanou a jistě oceníte ušetřený prostor na pračku, protože ve sklepních prostorách je prádelna. Toaleta je samostatná.

MHD - hned u domu je autobusová zastávka. 3 minuty od domu, vlaková stanice (trasa Kolín-Ledečko). Veškerá občanská vybavenost je potom v kilometr vzdálených Janovicích - MŠ, ZŠ, síť obchodů a služeb, fotbalové hřiště a jiné vyžití. V blízkém okolí najdeme také turisticky vyhledávanou Sázavu, Rataje a další moc hezká místa.

Neváhejte a zavolejte si o prohlídku!

Budu se na Vás těšit.

Kontakt

Vítězslav Culka

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: