Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 26.04.2024 v 14:55 ID: 18946371
Kód zakázky: 53715, V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme polovinu apartmánového domu v klidné části obce Víchová nad Jizerou. Užitná plocha poloviny domu činí 74 m2, jedná se o mezonetový apartmán doplněný prostornou terasou o rozloze 25 m2, kde si budete moci užívat slunných dnů i zimních radovánek.

Nízkoenergetický mezonetový apartmán o dispozici 3+kk vás uchvátí obývací místností s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, s koupelnou s WC a saunou. V celém domě je vybudované podlahové vytápění, které oceníte zvláště díky úspoře energií a zároveň úsporou místa. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. Okna jsou plastová trojskla. Dům je postaven systémem lehkého skeletu s difúzně otevřenou skladbou, což stavbě přidává akumulační a zvukoizolační vlastnost. Exteriér dvojdomu je pojat v horském stylu a zdobí ho částečně opálené dřevo, které vyžaduje méně údržby než klasicky dřevěná stavba. Apartmánový dvojdům je již kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování.

Součástí ceny apartmánu patří pozemek o rozloze 531 m2, který nabízí spousty možností pro zahradničení, rekreaci i relaxaci. Rozlehlou terasu oceníte nejen ve slunném období grilováním při západu slunce, ale také na klidné posezení u ranní kávy či sledováním hrátek vašich dětí při pohodovém odpoledni. Parkovací stání je vybudované v ceně přímo u domu. Pozemek je upravený a připravený pro případné oplocení.

Klidné prostředí v těsné blízkosti přírody je ideální pro milovníky venkovského života. Víchová nad Jizerou je malebné město v Krkonoších, známé svou pohostinností a krásným okolím. Pro milovníky přírody a aktivního života je toto místo ideální volbou. Krásné turistické stezky a cyklostezky, které vás provedou úchvatnou krajinou Krkonošského národního parku.

Možnost zimních radovánek s blízkými sjezdovkami a běžeckými trasami je nespočet. Nejbližší sjezdovka se nachází pouhých 10 minut autem od apartmánu, a dále na lyžaře čeká Špindlerův Mlýn, který se nachází pouhých 20 minut jízdy autem a nabízí nespočet prostorných sjezdovek a udržovaných tras pro běžkaře.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidné místo pro bydlení nebo rekreaci v bezprostřední blízkosti krásné přírody. Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se součástí této úžasné nemovitosti.

Možností je koupě poloviny, ale i celého apartmánového dvojdomu o velikosti 2 apartmánů 3+kk, tj. 2x 74m2, terasa 2x 25 m2 a 995 m2 pozemkem.

Neváhejte nás kontaktovat pro termín prohlídky. Těšíme se na Vás!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: