Cena: včetně provize Rezervováno
Změněno: 24.04.2024 v 11:57 ID: 18687065
Kód zakázky: 52689, Exkluzivní novinkou v naší nabídce je prodej rodinného domu v tiché rezidenční čtvrti obce Bravantice v okresu Nový Jičín. Jedná se o krásný, prostorný, dvoupatrový dům se sedlovou střechou, dispozicí 7+1 a pozemkem o velikosti 1035 m2.

V přízemí rodinného domu naleznete vstupní část s úložným prostorem, koupelnu se sprchovým koutem, nyní využívanou také jako prostor pro praní, kuchyni s kuchyňským koutem, dále pak jídelnu, na kterou navazuje otevřený prostor obývacího pokoje s částečně zabudovaným krbem a francouzskými okny se vstupem na terasu a do zahrady. S obývacím pokojem sousedí pracovna, která má rovněž francouzská okna se vstupem na terasu. Sjednocené podlahy v dekoru tmavého dřeva, praktické posuvné dveře, vestavné skříně pod schodištěm a velkoryse řešené prostory nabízí dostatek místa a úložného prostoru pro velkou rodinu, posezení na terase vybízí k odpočinku a prostorná zahrada nadchne nejen děti, ale také domácí zahrádkáře. To vše vytváří krásné rodinné zázemí pro velké oslavy, dětské párty, nebo posezení s přáteli.

První nadzemní podlaží umožní novým majitelům nalézt si v domě kousek místa pro sebe a své soukromí. Nachází se zde pět pokojů, samostatné WC a koupelna s rohovou vanou. Jeden z pokojů lze rozdělit a získat tak ještě další prostor. Moderně řešené zešikmení, balkón, plovoucí podlahy s dekorem světlého dřeva, bílé interiérové dveře dodávají prostoru pocit vzdušnosti a klidu.

Zahrada okolo domu je udržovaná, osázená okrasnými dřevinami, ve spodní části ovocnými stromy. Svým jedinečným sklonem umožňuje výhled do okolní krajiny.
Za zmínku určitě stojí také terasa, která je částečně krytá, s možností přídavného stínění, což majitelé ocení zejména v létě.

Obec Bravantice je klidná obec s velkým potenciálem a skvělou dostupností do nedalekých měst jako jsou Bílovec, Nový Jičín a Ostrava. Je zde pošta, základní a mateřská škola, zámek, restaurace či hospoda, sportovní hřiště, dětské hřiště a areál fotbalového hřiště.

Nechte se tímto místem okouzlit, stejně jako my a ozvěte se. Rádi se s vámi domluvíme na osobní prohlídce nebo zodpovíme doplňující dotazy.
Koupi nemovitosti je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám velmi rádi pomůžeme a vybereme pro vás z bankovního trhu jen to nejlepší.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: