Cena: včetně provize
Změněno: 22.04.2024 v 11:20 ID: 18912109
Kód zakázky: 57400, Ve výhradním zastoupení majitelů, nabízím k prodeji dvoupatrový dům s prostornou půdou, situovaný v poklidné části centra krajského města Jihlava (ulice Brněnská).

V domě byl dlouhé roky provozován hostinec Plechanda. Za tímto účelem je přízemí stále zařízeno a okamžitě plně připraveno k provozu. Jsou zde tři místnosti pro hosty restaurace, výčep, oddělená kuchyně, sklad a kompletně rekonstruované sociální zařízení.

V prvním patře domu se nachází bytové prostory o podlahové ploše 105 m2. Najdete zde tři útulné místnosti s nižším dřevěným trámovým stropem, kuchyňku, koupelnu a WC.

O patro výše je prostorná půda o podlahové ploše taktéž 105 m2, s velkým potenciálem na výstavbu pěkného podkrovního bytu.

K domu náleží též malá zahrádka s pergolou a venkovním, uzavřeným výčepem (kuchyní), užívaným k obsluze zahrádky v letních měsících. Zahrádka je přístupná jak z domu, tak i vjezdem - vraty z ulice.

Dům je napojen na přípojku elektrické energie, plyn, městskou kanalizaci a vodovod.

Celou nemovitost vnímám jako velkou investiční příležitost, ať už bude pojata jako hospoda s možností ubytování nebo dům, rozdělený na tři bytové jednotky, které lze následně rozprodat samostatně.

Centrum města je velmi dobře dostupné pěšky. V blízkém i vzdálenějším okolí, v rámci Jihlavy, najdete kompletní občanskou vybavenost. Je zde MHD, školka, základní škola, nemocnice, nákupní střediska, pošta …

Cena domu je včetně provize, kompletního právního servisu a ostatních služeb. Je možno financovat hypotékou, s jejímž sjednáním Vám může pomoci náš hypoteční specialista.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: