Cena: včetně provize
Změněno: 24.05.2024 v 14:02 ID: 19035142
Kód zakázky: 60409, Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dům se zahradou v obci Křetín. Obec se nachází v nejsevernějším cípu Jihomoravského kraje, ve vzdálenosti 49 km od Brna.

Rodinný dům nalezneme v klidné části obce, součástí je pozemek o celkové výměře 943 m2. Dům je ideální pro rodiny s dětmi i pro lidi, kteří touží po klidu a soukromí. Nemovitost nabízí dostatek prostoru nejen v interiéru, ale i na rozlehlé zahradě.

Při vstupu do domu se nachází přízemní pokoj s výhledem do ulice. Dále se chodbou dostanete do garáže a technické místnosti, která byla dosud využívána jako prádelna. V přízemí je ještě jeden pokoj s výhledem do zahrady, ke kterému náleží samostatné WC.
Z přízemí po schodech dolů (v mezipatře) se dostanete přímým vstupem na zahradu i do suterénu, kde najdete kotelnu, sklad na dřevo, dílnu, komoru a sklep.
Z přízemí po schodech nahoru se dostanete do prvního patra. Hned vedle schodů se nachází kuchyně s jídelnou, kde je přístup na balkón s výhledem do zahrady. Na patře se dále nachází koupelna, samostatné WC a další 3 obytné pokoje, jeden z pokojů disponuje lodžií situovanou do ulice.

Dům se pyšní prostornou půdou, kde současní majitelé započali rekonstrukci půdního podkroví. Zde je skvělá příležitost vytvořit si útulný prostor dle vlastních představ.

Dům byl kolaudován v 90. letech a od roku 2018 proběhla výměna oken, elektrického bojleru a nového kotle. Vytápění je zajištěno primárně kotlem na tuhá paliva, avšak máte možnost využit i vytápění plynem. Voda je ohřívána pomocí 200l elektrického bojleru. Pro vaše pohodlí můžete parkovat v garáži nebo je parkovací stání přímo před domem.

Smíšené zboží je vzdálené od domu 400 m. V obci je zajištěna kompletní občanská vybavenost: základní škola od 1. – 5. třída, mateřská škola, obecní knihovna, pošta, dětské hřiště i hospůdka a pohostinství. Pokud se potřebujete kamkoliv dopravit autobusem, jen 400 m od domu je autobusová zastávka. V docházkové vzdálenosti je nádherná vodní nádrž Křetínka, obklopená krásnou přírodou, která je ideální pro trávení vašeho volného času.

Ve vzdálenosti 5 min autem od domu se nacházejí Letovice, které jsou plně vybaveny veškerými občanskými službami, jako jsou základní a střední škola, městská hromadná doprava (autobus, vlak), supermarkety (Albert, Penny Market), restaurace, kino a sportovní areály.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: