Cena: včetně provize
Změněno: 09.04.2024 v 01:00 ID: 18593986
Kód zakázky: 52409, Výjimečná příležitost stát se majitelem prvorepublikového domu, v jedné z nedostupných a velmi žádaných lokalit v Pardubicích, ve vilové čtvrti v Sakařově ulici.

Patrový dům, nyní dispozičně řešený jako 3+KK a 2+KK, částečně podsklepený a s prostorem pro nadstandardní átriové rozšíření vrchní části domu nabízí klid, pohodlí, vynikající dostupnost, ale především kouzlo jedinečnosti.

Tento rodinný dům prošel modernizací spodní části v 90 letech, ale třeba nadstandardně řešenou koupelnu má z roku 2021. Vizualizace Vám mohou napovědět, jak tento prostor může vypadat.

Vrchní patro prošlo moderní rekonstrukcí též v roce 2021 a půdní prostor lze citlivě rozšířit na úchvatné atrium spojené s obývacím pokojem do vyvýšeného prostoru. Zánovní střecha a nová fasáda domu zachovávají původní ráz a vzhled domu.

Na vlastním pozemku je garáž, která může také sloužit jako dílna, nebo sklad.
Bezproblémové je i parkování před domem.

Zahrada čeká na realizaci dle Vašich představ, to už současný majitel přenechá právě Vám! Inspirace je v připojené vizualizaci.

Do centra je to pěšky pod 10 minut a zastávka MHD je méně jak 200 metrů.Mateřská škola a škola jsou v pěší docházkové vzdálenosti.

Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti této příležitosti. Těším se s Vámi na viděnou v této klidné a příjemné vilové lokalitě.

V inzerci jsou pro lepší představu použity vizualizace. Majitel si vyhrazuje právo na výběr zájemce dle jím zvolených kritérií.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: