Cena: včetně provize
Změněno: 24.04.2024 v 10:49 ID: 18962823
Kód zakázky: 55458, Pokud hledáte klidné odpočinkové místo pro svůj relax a mít přitom nový dům, který bude zhotoven podle Vašich koncových představ, tak právě tato nabídka je ta pravá pro Vás.

Nabízíme Vám k prodeji rodinným dům v obci Štemplovec. Na pozemkové parcele č. 21, 22 . Rozestavěný dům před dokončením se stavebním povolením.

Štemplovec je klidná obec 10 min. od Opavy. V blízkosti je autobusová zastávka, tenisové kurt.

Dům je napojen na veřejný vodovod a v budoucnu je možné jej napojit i na obecní kanalizaci, která bude v blízké době dokončena v obci.

Suterén je zděný a vrchní část dřevostavba. Celý dům byl stavěn jako pasivní dům.

V suterénu se nachází garáž s elektrickými vraty na dálkové ovládání, technická místnost, kde jsou nachystány veškeré kabeláže k napojení na elektrické topení. V suterénu se nachází ještě další dvě místnosti a koupelna, do které vede shoz na prádlo z vrchní koupelny .

V suterénu je napojen centrální vysavač, který je rozveden po celém domě.

V 1NP se nachází kuchyně s obývacím pokojem (nachystán vývod v komíně na krbová kamna), koupelna ( nachystáno na vanu, sprchový kout, WC, shoz na prádlo) , samostatné WC, dětský pokoj, ložnice se šatním koutem. V tomto patře je rozvedené podlahové topení na vodu a nachystané kabeláže na klimatizační jednotky.

V 2NP se nachází velký podkrovní prostor, který je přichystán na další pokoje a koupelnu. Může zde vzniknout další bytová jednotka. Jsou zde vyvedeny odpady, elektřina, centrální vysavač.

Dům je připraven na zhotovení terasy, venkovního bazénů a možné vířivky v suterénu. Zhotovitel domu myslel i na úsporu a použití užitkové vody z vrtu např. na splachování.

Dům se prodává v aktuálním stavu, dle přiložených fotografií a můžete si jej dokončit podle vlastních představ. Každý okenní otvor má elektrické rolety.

Doporučujeme prohlídku na dovysvětlení celkového technického stavu domu. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: