Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 26.04.2024 v 19:03 ID: 18965768
Kód zakázky: 59212, Nabízím k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu s garáží a parkovacím stáním na velmi atraktivní a klidné lokalitě v Týništi nad Orlicí - Rašovicích. Tento dům je zkonstruován z materiálů nejvyšší kvality, disponuje nejen předimenzovanou tepelnou izolací, ale i revolučním tepelným čerpadlem, které zaručuje minimální náklady na provoz.
V domě se nacházejí dva dětské pokoje, velká ložnice a opravdu prostorný obývací pokoj s luxusním kuchyňským koutem a jídelnou. Z tohoto prostoru je výstup na krytou terasu o dostatečné velikosti. Dominantou místností jsou krásná a moderní krbová kamna. Dále je zde luxusní koupelna samostatná toaleta, komora a technická místnost s prádelnou. Garáž pojme dvě auta a pod přístřeškem se vejde dalších tři vozidla. Okolí domu je opatřeno zpevněnými plochami zámkovou dlažbou, včetně prostoru před garáží a pod přístřeškem.
Zahrada je rovinatá a dům se nachází na malebném místě v blízkosti lesa, poskytujícím klid a soukromí. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás ještě dnes!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: