Cena: včetně provize a právního servisu, včetně provize
Změněno: 26.04.2024 v 18:55 ID: 18791746
Kód zakázky: 54786, Ve výhradním zastoupení majitele vám představuji příležitost koupě samostatného rodinného domu o celkové užitné ploše 156 m2, který se nachází v klidné obytné zástavbě v obci Libčice nad Vltavou.
Dům je rohový, umístěn na pozemku se vzrostlou zahradou o rozloze 629 m2 a v posledních letech prošel částečnou rekonstrukcí přízemí. Nově byly zhotoveny rozvody vody a tepla, v roce 2023 byla kompletně zrekonstruována koupelna. Nyní dům splňuje podmínky bydlení s dispozicí 4 kk a zároveň nabízí potenciál postupného dodělání výsledného stavu v rámci prostorné půdy, na kterou vede vnitřkem domu betonové schodiště. Aktuální obytný prostor přízemí je 82 m2 a rozloha půdního prostoru je 58 m2, což nabízí takřka neomezené možnosti případné budoucí dispozice.

Do domu vstupujete ze zahrady přes chodbu o rozloze 5 m2. Z chodby lze dále jednotlivě vstoupit do hlavní obytné části, do koupelny o rozloze 6,4 m2, na samostatné WC o rozloze 1,4 m2 a také schodištěm do prostoru půdy o rozloze 58 m2 či sklepa o rozloze 16 m2.
Hlavní obytnou část tvoří kuchyň s jídelnou o rozloze 26 m2 a 3 průchozí pokoje. Přes jídelnu lze projít do obývacího pokoje o rozloze 18 m2 a dalších dvou pokojů o rozloze 10 m2 a 14 m2. Z posledního pokoje lze také vyjít na zahradu.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel a krbová kamna, která jsou umístěna v jídelně a zajistí kromě příjemné atmosféry také vytopení celého přízemí. Po celém domě jsou zhotoveny nové rozvody tepla a radiátory ve všech místnostech, okna jsou plastová a celý dům je odizolován drenáží proti vlhkosti. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Aktuálně je na katastru nemovitostí k nemovitosti zřízeno věcné břemeno, které bude odstraněno nejpozději do data podpisu kupní smlouvy.

Obec Libčice nad Vltavou , která je vzdálená pouhých 15 km od severozápadního okraje Prahy a 7 km od Kralup nad Vltavou, Vám nabídne klidné bydlení s kompletní občanskou vybaveností a zároveň díky umístění vlakové trati s dobrým dopravním spojením komfort blízkosti hlavního města. V okolí je velké množství příležitostí pro aktivní trávení volného času v kouzelné krajině kolem řeky Vltavy.

Těším se na vás při osobní prohlídce nemovitosti.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího dle jím zvolených kritérií.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: