Cena: včetně provize
Změněno: 12.04.2024 v 09:49 ID: 18964026
Kód zakázky: 57860, Hledáte nemovitost ke koupi v klidné části obce nebo investiční příležitost k výstavbě vícero bytových jednotek?

Ve výhradním zastoupením Vám nabízíme rodinný dům o celkové užitné ploše 154 m2 o dispozici 2+1 k celkové rekonstrukci. Tento cihlový dům vystavěný v roce 1947 se prodává se zahradou o výměře 653 m2, celková plocha pozemků je 807 m2. Dům se nachází u hlavní ulice v městě Hluk ve Zlínském kraji, 10 km od Uherského Hradiště.

Město Hluk je občansky vybaveno například základní školou, obvodním lékařem, několika obchody, restauracemi, koupaliště a sportoviště ad.

Dům samotný je situovaný na severní světovou stranu a zahrada na jižní. Po vstupu do domu z hlavní ulice vejdete do zádveří a následně do chodby, z které se jde do dvou neprůchozích pokojů, koupelny se záchodem a také do obývacího pokoje spojený s kuchyní. K domu náleží také krytá terasa a několik chlévů. Předností celého objektu je prostorná zahrada, kde je možné rozsáhlé vyžití (od zahradničení, bazén, nebo hřiště pro děti ad.). Aktuálně na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy.

Dům s pozemkem může zaujmout i pro jeho možnost využití jako investiční příležitost pro vystavění 2 bytových jednotek nebo přímo bytového domu dle územního plánu. Aktuální možnosti dle územního plánu jsou 2 nadzemní podlaží + podkroví.

Cena nemovitosti je 2.690.000,- včetně provize RK a DPH.

Majitel si vyhrazuje právo zvolit kupujícího na základě sebou zvolených kritérií.

V případě, že Vás tato nemovitost zaujala, těšíme se na společnou, osobní prohlídku.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: