Inzerce rodinných domů
Cena: včetně realitního a právního servisu, včetně provize
Změněno: 04.04.2024 v 19:21 ID: 18880435
Kód zakázky: 56937, Nabízíme rodinný dům v Jablonném v Podještědí. Nemovitost je ideální volbou pro rodinu, která využije maximální potenciál, který nemovitost nabízí. Součástí prodeje je bohaté příslušenství. Na středně velkém pozemku se nachází kromě domu samostatná garáž s dílnou, bazén, skleník, venkovní zastřešená pergola s grilem. Vše je ergonomicky uspořádáno a je využita každá část zahrady a doplněna okrasnými rostlinami. Na zahradě je dostatek soukromí.

Suterénní prostory jsou využívány celoročně, jelikož je zde zavedeno ústřední topení. Je tedy možné zachovat stávající uspořádání nebo případně upravit podle svého vkusu (fitness, wellnes, skladovací prostory, návštěvní prostory, herna nebo jiné) Jedná se o plnohodnotné podlaží s přístupem ze zahrady.

Další 2 nadzemní podlaží slouží pro bydlení. Aktuální dispozici si můžete prohlédnout v přiložených půdorysech. Dům byl rozsáhle rekonstruován a je zde možnost se okamžitě nastěhovat. Půdní prostory jsou zatepleny foukanou izolací. Vytápění je řešeno elektrickou ionizační jednotkou. Náklady na provoz jsou nízké. Součástí obývacího pokoje jsou krbová kamna na dřevo. Odpady jsou vyřešeny tří-komorovým septikem s trativodem, voda obecní - ohřev TUV bojlerem, elektro 220/380.

Veškerá občanská vybavenost v místě, v dosahu škola a školka cca 5 min.Pouze 20 min autem od Liberce a 18 km do Polska a Německa. Sportovní vyžití nabízí fotbalové hřiště, tenisové kurty a koupaliště s kempem. Nedaleko se nachází malebný zámek Lemberk.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte a rádi Vám nemovitost přestavíme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: